Μεξικάνικo καυτερό καλαμπόκι

Μία πιο πικάντικη εκδοχή του κλασικού καλαμποκιού.

Το Tastyday.gr ετοιμάζει μία μεξικάνικη συνταγή με βάση το καλαμπόκι. Αν σου αρέσουν τα καυτερά πρέπει να δοκιμάσεις αυτή την εκδοχή.

Υλικά

4 καλαμπόκια

1 βαζάκι μαγιονέζα

1 τσίλι

1/3 του φλιτζανιού τυρί cotija

1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο

φέτες λάιμ για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Ψήνουμε τα καλαμπόκια, γυρίζοντάς τα κάθε λίγα λεπτά, έως ότου πάρουν ένα χρυσοκίτρινο χρώμα, για περίπου 15 έως 18 λεπτά.  Όπως είναι καυτά, τα αλείφουμε με μαγιονέζα, τα πασπαλίζουμε με το τσίλι και το τυρί cotija και τα σερβίρουμε γαρνιρισμένα με φέτες λάιμ.

Διάβασε ακόμα στο Tastyday.gr

Ταλαγάνι ψητό με ντομάτα

Γιαχνερά με κατσικάκι

Γουακαμόλε, η εξωτική, του Γιάννη Ζουγανέλη

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ