WELLNESS

Οι καλύτερες μη επεμβατικές μέθοδοι για αδυνάτισμα και σύσφιξη (ακόμη και στο παρά πέντε)

Αυτή την Κυριακή, 02/06, στις 13.00 το μεσημέρι, στο ραδιόφωνο News24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή ''Life in Balance'' θα έχεις την ευκαιρία να ενημερωθείς για τις μη επεμβατικές μεθόδους ανανέωσης του σώματός σου.

Η ώρα του μαγιό έχει φτάσει και παρόλο που ελπίζουμε να μην έχεις ανασφάλειες με το σώμα σου και να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, εμείς σε κάθε περίπτωση θα σε ενημερώσουμε για τις μη επεμβατικές -πάντα- μεθόδους που μπορούν να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την εικόνα του, εφόσον το επιθυμείς, έστω και τελευταία στιγμή.

Για τον λόγο αυτό, η Δήμητρα Τσιγγενέ θα φιλοξενήσει στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού News 24/7 τον κ. Δημήτρη Δρακωτό, πλαστικό χειρουργό, με τον οποίο θα αναλύσουν παρέα τις καλύτερες μεθόδους για άμεσα και στοχευμένα αποτελέσματα.

Ο κ. Δρακωτός στην αρχή της εκπομπής θα εξηγήσει πώς λειτουργεί το μηχάνημα Cellfina, το οποίο αποτελεί τη μοναδική θεραπεία, σε παγκόσμιο επίπεδο, που έχει πάρει έγκριση από τον FDA, τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων, για την αποτελεσματικότητά της ενάντια στην κυτταρίτιδα. Μία και μόνο επίσκεψη αρκεί για να δεις τη διαφορά πάνω σου.

Αποτελεί η κρυολιπόλυση την ιδανική λύση για να αντιμετωπίσουμε στοχευμένα το λίπος σε συγκεκριμένα σημεία, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες; Ποια η διαφορά της μεθόδου του microneedling (μεσοθεραπεία με μικροβελόνες) και της μεθόδου PRP (πλάσμα αίματος) ως προς την αποτελεσματικότητά τους ενάντια στις ραγάδες; Μπορούμε να βελτιώσουμε σημαντικά ακόμη και τις λευκές, παλιές ραγάδες μας; Τι είναι η θεραπεία ”Sculptra” με την οποία αντιμετωπίζονται οι ανωμαλίες στην επιφάνεια του δέρματος;

Αυτές κι ακόμη περισσότερες απορίες γύρω από το σώμα και τις μη επεμβατικές μεθόδους θα αναλυθούν αυτήν την Κυριακή 02/06, στις 13.00, στην εκπομπή ”Life in Balance”, στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6. Συντονιστείτε!   

Κεντρική φωτογραφία: instagram/rosiehw