KATE MIDDLETON

Οι διατροφικές συνήθειες της Kate Middleton

AP Photo/Ben Curtis

Διαθέτει μια αυστηρά καλλίγραμμη σιλουέτα, αδυνάτη και αρκετά γυμνασμένη. Η Kate Middleton προφανώς προσέχει αρκετά έως πολύ τη διατροφή της και σίγουρα τα γονίδια που έχει κληρονομήσει από τη μητέρα της έχουν παίξει το ρόλο τους. Αλλά ου γαρ έρχεται μόνον του φίλη μου. «Η Kate είναι ο λόγος που είμαι τόσο αδύνατος» έχει πει για εκείνη ο William. Καταλαβαίνεις.

Η Kate λατρεύει το κάρι

Σύμφωνα με την Carolyn Robb, σεφ της βασιλικής οικογένειας για πάνω από μία δεκαετία, ο William και η Kate τρώνε με τα παιδιά τους στο τραπέζι της κουζίνας, όπως όλες οι οικογένειες. Μία από τις αδυναμίες της είναι τα μπαχαρικά και ειδικά το κάρι. Το προσθέτει όπου μπορεί.

Προφανώς κάνει και αυστηρή διατροφή

Θα ήταν αστείο αν ισχυριζόταν κάποιος το αντίθετο, ότι δηλαδή η Kate τρώει ό,τι θέλει και όσο θέλει, και διατηρεί αυτή τη σιλουέτα. Είναι αρκετά αδύνατη για κάτι τέτοιο. Στις παραμονές του γάμου της κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα που ανέφεραν πως είχε καταφύγει στη δίαιτα Dukan, όπως η Gisele, η JLo και πολλές ακόμα διάσημες κυρίες που ανέδειξαν τη συγκεκριμένη, υψηλής πρωτεϊνικής αξίας, σκληρή μέθοδο δίαιτας. Άπαχη πρωτεΐνη, λαχανικά, φρούτα και ψωμί ολικής αλέσεως είναι οι τροφές που καταναλώνει κυρίως. Περιορίζει τους πόθους της για ατασθαλία με γαρίδες και τυρί cottage. Κατα τη διάρκεια της πρώτης εγκυμοσύνης της η δούκισσα του Cambridge υπέφερε από ναυτίες και σύμφωνα με δημοσιεύματα έκανε υπνοθεραπεία προκειμένου να αντιμετωπίσει την αποστροφή της για το φαγητό. Ένα από τα αγαπημένα της πιάτα είναι-μάντεψε- το ψητό κοτόπουλο.

Είναι υπέρ της ωμοφαγίας

Η Kate Middleton τα πάει καλά με το εν λόγω διατροφικό trend που θέλει την κατανάλωση ωμών, ακατέργαστων τροφών να έχει οφέλη για την υγεία.

Της αρέσουν οι τροφικές προκλήσεις

Μία από τις viral στιγμές της Kate ήταν όταν εκείνη και ο William είχαν παρευρεθεί σε φεστιβάλ κρασιού στη βρετανική Κολούμπια και οι ντόποιοι τους σέρβιραν ένα όστρακοειδές που είχε το σχήμα ανδρικού πέους. Η Kate δεν μπορούσε να αντισταθεί, δοκίμασε σχολιάζοντας μάλιστα πως είναι πολύ ασυνήθιστο και μυρίζει θάλασσα.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Ben Curtis