JENNIFER ANISTON

Αν μάθεις τι τρώει καθημερινά η Jennifer Aniston θα λυπηθείς (πολύ)

"Δεν είμαι έγκυος, απλά τρώω" δήλωνε θυμωμένα το καλοκαίρι η αγαπημένη ηθοποιός απαντώντας στις φήμες που ήθελαν τη φουσκωμένη κοιλιά της να οφείλεται σε εγκυμοσύνη κι όχι στο ότι το 'ριξε λίγο παραπάνω έξω με το φαγητό σαν άνθρωπος. Μάλιστα, αν θυμάσαι, σε συνέντευξή της εκείνη την εποχή η Aniston είχε ξεσπαθώσει καταγγέλοντας την πίεση που υφίστανται οι γυναίκες σχετικά με την εικόνα του σώματός τους.

 Όλες είχαμε νιώσει τότε τη Jen πιο φίλη μας και πιο γήινη και λιγότερο εμμονική με την καλή διατροφή, το ασταμάτητο γυμναστήριο κι όλα αυτά τα πραγματάκια με τα οποία την κάνουμε συνειρμό εδώ και χρόνια. Αλλά όλο αυτό αποδείχθηκε πολύ καλό για να ‘ναι αληθινό.

Γιατί σε μία άλλη συνέντευξή της, όταν ρωτήθηκε τι τρώει κατά τη διάρκεια μίας συνηθισμένης μέρας, η Ελληνοαμερικανίδα σταρ έγινε και πάλι η γνωστή fit Aniston που μετράει τη θερμίδα με το σταγονόμετρο. Η αλήθεια είναι πως τέτοιο κορμί δεν φτιάχνεται αλλιώς. “Όταν ξυπνάω, πίνω ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι κι ένα shake πρωτεΐνης ή αβοκάντο με αυγά, που είναι ένα από τα αγαπημένα μου πιάτο”, απάντησε. Πώς λέμε english breakfast; continental; Ε, καμία σχέση.

Και συνέχισε ως εξής: “Το ραντίζω (σ.σ.το αυγό) με λίγο λάδι καρύδας. Μερικές φορές τρώω μπανάνα με κεχρί ή φτιάχνω πλιγούρι βρώμης, στο οποίο στο τέλος ρίχνω ένα χτυπημένο ασπράδι αυγού για να γίνει πιο αφράτο”. Σύμφωνα με την ίδια η παραπάνω συνταγή αποτελεί έμπνευση του συζύγου της, Justin Theroux, με τον οποίο κάθε πρωί γεμίζουν τα μπολ και λογικά γίνεται χαμός στο σπίτι.

Το μεσημέρι η Jen χορταίνει με λαχανικά, σαλάτες και πρωτεΐνη, ένα γεύμα που επαναλαμβάνει συνήθως το βράδυ. Αυτά; Ναι. Και μακαρόνια όταν θέλει να “ξεφύγει” λίγο, κάτι που επίσης οφείλει στον άντρα της. “Ναι, έφερε και πάλι τα μακαρόνια στη ζωή μου. Δεν ξέρω αν πρέπει να τον ευχαριστώ ή να τον μισώ γι’ αυτό”, παραδέχεται η 47χρονη Anοston- συγγνώμη- Aniston.