WELLNESS

Ασφάλεια για τον σκύλο σου; Κι όμως, υπάρχει!

Τι τιμή θα έβαζες σε ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειάς σου; Υπάρχουν κάποια πράγματα που τα λεφτά δεν μπορούν να τα αγοράσουν. Η ασφάλειά του αγαπημένου σου κατοικιδίου όμως, δεν είναι ένα από αυτά.

Είναι ο πρώτος που τρέχει όταν ακούσει το κλειδί σου στην πόρτα, εκείνος που αποκοιμιέται δίπλα σου όταν βλέπεις τις αγαπημένες σου σειρές, εκείνος που όταν είσαι άρρωστη δεν φεύγει από το πλευρό σου. Σε βγάζει συχνά βόλτα για να πάρεις τον αέρα σου, σε ειδοποιεί για κάθε τι ασυνήθιστο που θα περάσει τον δρόμο και δεν σε αφήνει ποτέ μόνη.

Η NP Ασφαλιστική γνωρίζει πολύ καλά πως το αγαπημένο σου τετράποδο είναι ένας ανεκτίμητος φίλος στη ζωή σου και έτσι τώρα σου προσφέρει τη δυνατότητα να το ασφαλίσεις όπως ακριβώς θα έκανες για κάθε αγαπημένο σου πρόσωπο. Γιατί ο πιο πιστός σου φίλος, εκείνος που σου δείχνει την αγάπη και την αφοσίωσή του κάθε λεπτό που περνάει, δεν αξίζει τίποτα λιγότερο από το καλύτερο!

Το νέο, εξειδικευμένο και μοναδικό στην Ελλάδα πρόγραμμα Ασφάλισης Σκύλων Συντροφιάς από την NP Ασφαλιστική, είναι ήδη διαθέσιμο στην αγορά και απευθύνεται σε ανθρώπους με υψηλά φιλοζωικά αισθήματα που επιθυμούν να ασφαλίσουν το σκυλάκι που τους κρατάει συντροφιά, με ένα πολύ μικρό κόστος σε σχέση με τη συναισθηματική αξία που λαμβάνουν.

Προκειται για μία πρωτοποριακή κίνηση για σκύλους συντροφιάς κάθε ράτσας και κατηγορίας, καθαρόαιμους ή ημίαιμους, καθώς και σκύλους ειδικών κατηγοριών, σύμφωνα με τα πρότυπα του εξωτερικού. Στο πρόγραμμα Ασφάλισης Σκύλων Συντροφιάς, γίνονται δεκτά όλα τα σκυλάκια, ηλικίας από 3 μηνών μέχρι 10 ετών, με δυνατότητα συνέχισης της ασφάλισης και πέραν του ορίου των 10 ετών.

Και επειδή όλοι γνωρίζουμε πως οι τετράποδοι φίλοι μας είναι ενθουσιώδεις αλλά και… ζημιάρηδες σαν μικρά παιδιά, η NP Ασφαλιστική εξασφαλίζει τόσο εκείνα όσο και εμάς με τις εξής πρωτοποριακές καλύψεις:

#1 έξοδα νοσηλείας ή χειρουργικής επέμβασης, καθώς και οποιεσδήποτε δαπάνες για αποθεραπεία του σκύλου εξαιτίας ατυχήματος

#2 αστική ευθύνη του ιδιοκτήτη για σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές που προκλήθηκαν από τον σκύλο σε τρίτους

#3 θάνατος του ασφαλισμένου σκύλου από ατύχημα

Έτσι μπορείς να είσαι ήσυχη και σίγουρη πως ο αγαπημένος και ζωηρός σου χνουδωτός συγκάτοικος έχει την ασφάλιση που του αξίζει. Μερίμνησε κι εσύ για την προστασία του πιο πιστού σου φίλου γιατί η υγεία και η μακροζωία του είναι ανεκτίμητη!

Mπες στην NP Ασφαλιστική για να δεις περισσότερα.