ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εσύ θυμάσαι το απαράδεκτο tweet του Donald Trump για την Kate Middleton;

Όπως μάλλον ορίζει το πρωτόκολλο η βασίλισσα Ελισάβετ απέστειλε πρόσκληση στον Donald Trump να επισκεφτεί το Ηνωμένο Βασίλειο ως νέος πρόεδρος των ΗΠΑ (βοήθειά μας, ξανά). Aυτό που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό είναι αν θα τον υποδεχτεί μόνη της, παρέα με τον Κάρολο ή με σύσσωμη τη φαμίλια, αλλά η αλήθεια είναι πως η Kate Middleton έχει την καλύτερη δικαιολογία ώστε να αποφύγει μία συνάντηση μαζί του. Πολλοί θα την ζήλευαν, σίγουρα γι' αυτό. 

Δεν ξέρω αν θυμάσαι αλλά το 2012 είχε γίνει ένα σούσουρο γύρω από το όνομα της Kate, λόγω κάποιων παπαρατσίστικων φωτογραφιών, οι οποίες είχαν κυκλοφορήσει κι απεικόνιζαν την Δούκισσα του Cambridge να κάνει ηλιοθεραπεία topless δίπλα στον William κατά τη διάρκεια διακοπών τους στην Προβηγκία. Πολλοί τότε είχαν στηρίξει εύλογα την Middleton και κατηγόρησαν τόσο τον φωτογράφο όσο και το έντυπο για καταπάτηση της ιδιωτικής ζωής του ζευγαριού, με συνολικά 6 άτομα να έχουν ήδη οδηγηθεί σε δίκη.

Ο κόσμος είχε εκφράσει την άποψή του δημόσια για το θέμα, προστατεύοντας την Kate, αλλά υπήρξαν και οι αναμενόμενες παραφωνίες, αφού κάποιοι είχαν αντιδράσει με τη γνωστή καφρίλα που γεννά η θέα ενός γυμνού γυναικείου σώματος σε ένα ανεγκέφαλο ον. Καλησπέρα Donald Trump.

 

Απόδοση: “Ποιος δεν θα έπαιρνε τη φωτογραφία της Kate για να βγάλει πολλά λεφτά αν εκείνη κάνει γυμνή ηλιοθεραπεία; Έλα Κέιτ!”

Αυτό ήταν τότε το απαράδεκτο tweet του Trump, ο οποίος σαν βέρος σεξιστής θεώρησε χρέος του να εκφέρει δημόσια άποψη επί του θέματος. Κάτω από το σχόλιό του βέβαια έγινε χαμός από αντιδράσεις, αλλά ξέρεις, το αυτί του Donald δεν ιδρώνει με τίποτα…