ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε ένα Samsung Galaxy Watch 4G με eSIM

Είναι γνωστό ότι τα κοσμήματα είναι ένας από τους καλύτερους "φίλους" μιας γυναίκας. Ένα κομψό ρολόι μπορεί να λειτουργήσει σαν κόσμημα στον καρπό μιας γυναίκας και αποτελεί το στοιχείο εκείνο που ολοκληρώνει το στιλ, δημιουργώντας ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Είτε το φορέσεις μόνο του, είτε μαζί με βραχιόλια, ένα όμορφο ρολόι μπορεί να “απογειώσει” την εμφάνισή σου.

Εκτός από όλα τα παραπάνω όμως, το ρολόι είναι και απαραίτητο για τη σύγχρονη γυναίκα που βρίσκεται διαρκώς στο τρέξιμο για να τα προλάβει όλα.

Το Ladylike ως άλλος… Santa Claus κάνει δώρο σε μια τυχερή αναγνώστρια ένα Samsung Galaxy Watch 4G με eSIM με καντράν 42mm και λουράκι σε rose gold, αξίας 379 ευρώ, προσφορά της εταιρίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Το Samsung Galaxy Watch συνδυάζει μοναδικά τα χαρακτηριστικά ενός Smartwatch και τη φυσική αίσθηση ενός αναλογικού ρολογιού.

 

Το λουράκι σιλικόνης αλλάζει, προκειμένου, εάν το θέλετε, να “μεταμορφώνετε” το ρολόι σας ανάλογα με το στιλ ή τη διάθεσή σας. Παράλληλα, το Samsung Galaxy Watch διαθέτει μια σειρά από λειτουργίες και εφαρμογές που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη και λειτουργική. Το Samsung Galaxy Watch 4G με eSIM είναι το πρώτο smartwatch στην Ελλάδα που υποστηρίζει την τεχνολογία eSIM. Με την eSIM (embedded SIM), μπορεί κανείς να ενεργοποιήσει σύνδεση COSMOTE, σκανάροντας το QR code που θα προμηθευτεί σε οποιοδήποτε κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Έτσι, μπορεί να «κατεβάσει» άμεσα, εύκολα και με ασφάλεια τα απαραίτητα δεδομένα ενεργοποίησης της eSIM.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να το αποκτήσεις είναι να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

* Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου.