CELEBRITIES

Ωδή στον άντρα με κοιλίτσα, αυτό το γοητευτικό πλάσμα

Το ξέρω ότι όλες έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα περιοδικά αγόρια με κοιλιακούς που τρίβεις κομμάτι τυρί πάνω τους και να μας τρέχουν τα σάλια, ενώ τους κοιτάμε με γουρλωμένα μάτια και ανοιχτό στόμα, αλλά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου που θα δικαιώσει όλα τα αγόρια με κοιλίτσα!

Πριν αραδιάσουμε τους λόγους που οι άντρες με κοιλίτσα αρέσουν στα κορίτσια ας εξηγήσουμε τι συμβαίνει με τους άντρες που δεν έχουν κοιλιά.

Περίπτωση 1η: Είναι γυμνασμένος με κοιλιακούς

 

Πολλά μπράβο στο παιδί για την προσπάθεια, γιατί θέλει μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρει κάποιος να έχει six pack, αλλά αυτό μεταφράζεται σε πάρα πολλές ώρες στο γυμναστήριο και πολύ προσεγμένη διατροφή. Κοινώς, αν εσύ με το γυμναστήριο καμία σχέση, και δεν μπορείς με τίποτα να αντισταθείς σε πίτσες και γλυκά, μάλλον δεν θα καταφέρετε να κάνετε χωριό. Άσε που το προφιτερόλ δεν είναι το ίδιο απολαυστικό, όταν ο φίλος σου δίπλα τρώει σαλάτα και σε κοιτάζει με μισό μάτι.

Περίπτωση 2η: Είναι απλά αδύνατος

Έτσι γεννήθηκε ο άνθρωπος, δεν φταίει, αλλά οι πολύ αδύνατοι άντρες δεν είναι και ό,τι πιο ποθητό υπάρχει. Εκτός από μεμονωμένες περιπτώσεις γυναικών, γιατί ναι υπάρχουν κι αυτές (γούστα είναι αυτά κορίτσια), οι υπόλοιπες δεν θέλουμε να έχουμε δίπλα έναν πιο αδύνατο από εμάς. Όχι φυσικά επειδή μπορεί να φαινόμαστε εμείς πιο παχουλές (αλλά ναι είναι κι αυτός ο λόγος!), αλλά κυρίως επειδή θέλουμε ο σύντροφός μας να μας καλύπτει ολόκληρες όταν μας παίρνει αγκαλιά.

Έχοντας πει όλα τα παραπάνω, οι άντρες με κοιλίτσα μας αρέσουν πολύ και παραθέτουμε και 5 βασικούς λόγους που τους προτιμούμε.

Οι λόγοι μας

 

1. Κοιλίτσα σημαίνει καλοφαγάς (ή ότι πίνει πολλές μπίρες). Σε κάθε περίπτωση, θα περάσεις καλά και θα μπορείτε να μοιραστείτε την απόλαυση του φαγητού.

2. Έχεις κάπου να ακουμπήσεις το κεφάλι σου όταν ξαπλώνεις στον καναπέ. Φαντάσου να πρέπει να ξαπλώσεις πάνω σε ένα six pack; Άβολο!

3. Για κάποιον περίεργο λόγο, δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό από το να χαϊδεύεις την κοιλιά του συντρόφου σου (τι εννοείς συμβαίνει μόνο σε εμένα;;).

4. Οι ατέλειες, όπως και να το κάνουμε, είναι πολύ γοητευτικές.

5. Ο άντρας με κοιλίτσα δεν είναι καθόλου υστερικός με την εμφάνισή του. Αντίθετα, είναι περήφανος για το εκτόπισμά του και δεν έχει κανένα πρόβλημα να βγει περήφανα στην παραλία. Και, φυσικά, δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από έναν άντρα που είναι σίγουρος για την εμφάνισή του.