CELEBRITIES

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στο κανάλι του στο Youtube κάνει drop shot με τα vlogs του

AP Photo/Andy Brownbill

Μεγαλειώδεις νίκες και ο τελευταίος πόντος στον αγώνα με τον Μπαουτίστα Αγκούτ που τον έστειλε στους στους "4" του Australian Open. Όρθιοι στις κερκίδες του γηπέδου να χειροκροτούν τον Στέφανο Τσιτσιπά. Δηλώνει πως ζει το όνειρό του και νομίζει πως είναι ένα παραμύθι αλλά η πραγματικότητα είναι πως ένα αστέρι γεννιέται, όπως ανέφερε και το tweet του Australian Open. Διαπρέπει στο τένις αλλά μία από τις μεγάλες του αγάπες είναι η φωτογραφία και ελπίζει πως κάποια μέρα θα γίνει η δεύτερη δουλειά του.

Σε συνέντευξή του στο Star είχε δηλώσει: «Προσπαθώ να ζω μια νορμάλ ζωή όπως έκανα πάντα, σινεμά καμιά φορά, μπόουλινγκ, να τρώω, να κάνω κανένα βίντεο, να πάω στην παραλία για μπάνιο.» Και για τα κορίτσια: «Δεν είναι εύκολο, ταξιδεύω πάρα πολύ και είμαι συγκεντρωμένος στους στόχους που θέλω να καταφέρω και να πετύχω και αυτό το βλέπω σαν κάτι δεύτερο όχι τόσο σαν προτεραιότητα αυτή τη στιγμή αλλά είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον κάποια στιγμή γιατί όχι;»

 

Ψάχνοντας στο Youtube βρήκαμε το επίσημο κανάλι του και το subscribe δεν άργησε να γίνει. Και vlogger ο Στέφανος Τσιτσιπάς που απολαμβάνει να κάνει βίντεο και να μας δείχνει στιγμές από τη ζωή του και τα ταξίδια του. 

Η πρώτη γνωριμία με τον Προκόπη Παυλόπουλο

 

Μαζί με όλη την οικογένεια

 

Με το μικρόφωνο στο κέντρο της Αθήνας

 

Ταξίδι στο Ντουμπάι

 

Στην Αυστραλία με όλη την οικογένεια

 

 

*drop shot: Όταν ο αντίπαλος βρίσκεται μακριά από το φιλέ ο παίχτης μπορεί να επιλέξει ένα χτύπημα drop shot. Αυτό πραγματοποιείται με ελαφρό άγγιγμα της μπάλας ώστε μόλις να περάσει το φιλέ και ο αντίπαλος να μην προλάβει να τρέξει για την φτάσει εγκαίρως.

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Andy Brownbill