CELEBRITIES

Η “τι ωραία που τα λες” παραδοχή του Rami Malek για το άγνωστο φιλί του με τον Daniel Graig

Charles Sykes/Invision/AP

Μία απροσδόκητη αποκάλυψη έκανε ο Rami Malek σε συνέντευξή του στο "Late Show with Stephen Colbert". Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός παραδέχτηκε ότι φίλησε τον Daniel Graig στο στόμα στα γυρίσματα της πέμπτης και τελευταίας ταινίας του στην οποία υποδύεται τον James Bond. Ο 38χρονος συμπρωταγωνιστεί με τον Daniel Graig στην ταινία "No Time to Die".

Στιγμιότυπο από την 25η ταινία James Bond, με τίτλο “No Time to Die”

Διάβασε επίσης: Ο Daniel Craig επιστρέφει σαν James Bond και το teaser είναι μυστηριώδες σαν τη γοητεία του

Εξηγώντας πώς συνέβη το περιστατικό ο Rami Malek είπε: «Είχαμε μια σκηνή που ήταν πολύ περίπλοκη και εγώ και ο Daniel κάναμε πρόβα με τον υπέροχο σκηνοθέτη μας, Cary Joji Fukunaga. Και καθόμαστε σε ένα τραπέζι με τις ώρες ανταλλάσσοντας ιδέες ο ένας με τον άλλο και πηγαίνοντας μπρος πίσω στη σκηνή. Και τελικά καταφέραμε να ξεκλειδώσουμε αυτή την πολύ απαιτητική σκηνή. Με βούτηξε, με σήκωσε στον αέρα και δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν εγώ το ξεκίνησα ή εκείνος αλλά ένα φιλί ανταλλάχθηκε μεταξύ μας», είπε ο Rami Malek και μετά το χιούμορ του πήρε τα ηνία. «Θα πω ότι ήταν ο Daniel που το ξεκίνησε και εγώ εξεπλάγην. Φυσικά και ήταν καλοδεχούμενο. Μια στιγμή πέρασε, βρήκα ξανά την ανάσα μου, κοίταξα το κενό και είπα: “Οπότε τώρα είμαι κι εγώ Bond Girl”»; Ο ηθοποιός υποδύεται τον villain στην ταινία και αν και ο Daniel Graig έχει θεαθεί σε γυρίσματα σε διάφορες τοποθεσίες, η δική του εμπλοκή στην ταινία έχει τυλιχθεί με ένα πέπλο μυστηρίου.

 

Κι αν δε γελάς με τον τρόπο που μίλησε ο Rami Malek για το αυθόρμητο φιλί του με τον Daniel Graig, ίσως είσαι κι εσύ προβληματισμένη όπως κι εμείς με το πόσο εύκολα, αθώα και καθημερινά γίνονται τέτοιες αποκαλύψεις στο εξωτερικό, πόσο σάλο θα είχαν προκαλέσει αν είχαν ειπωθεί στην ελληνική τηλεόραση, πόσο θα είχε σχολιαστεί αρνητικά από παρουσιαστές και πάνελ. Δε σε αδικώ, κι εγώ προβληματίζομαι.

Και κυρίως προβληματίζομαι γιατί δεν είναι μόνο στην τηλεόραση που θα γινόταν σάλος αλλά και στην κοινωνία μας. Το Ευρωβαρόμετρο το λέει, όχι εγώ, πως στην Ελλάδα ακόμα και σήμερα μόλις το 22% των πολιτών αισθάνεται άνετα στη θέα ενός δημόσιου φιλιού (ή κι ενός κρατήματος χεριού) μεταξύ δύο ατόμων του ίδιου φύλου, ενώ το ποσοστό που νιώθει τελείως άβολα με αυτό ανέρχεται στο 60%.

Η ακόμα χειρότερη διαπίστωση είναι πώς μόλις το 44% των Ελλήνων πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κάτι λάθος στη σεξουαλική σχέση μεταξύ δύο ατόμων του ίδιου φύλου. Οπότε λογικό να μη γελάς με τα αστεία του Rami Malek. Λογικό να μη γελάς γενικά.

 

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP