CELEBRITIES

Ο Diego Simeone (και η ομάδα του) είναι ένας πολύ καλός λόγος για να δεις Champions League

O προπονητής της έτερης φιναλίστ του Champions League, Atlético Madrid λέγεται Diego Simeone. Για τους φίλους, "Cholo". "Έκλεισε" στις 28 Απριλίου τα 46, αλλά όπως θα δεις, διατηρείται μια χαρά. To 1992 ο Αργεντίνος γνώρισε την Carolina Baldini, μοντέλο από την πατρίδα του-40 χρόνων τη σήμερον ημέρα.

Από τη Νίκη Μπάκουλη

 

Παντρεύτηκαν δυο χρόνια μετά και απέκτησαν τρεις γιους. Ο πρωτότοκος Giovanni είναι 20 και παίζει ποδόσφαιρο. Είναι και επτά χρόνια μικρότερος από τη νέα σύντροφο του πατέρα του: το, επίσης μοντέλο, από την Αργεντινή ονόματι Carla Pereira.

 

Στις 10 Απριλίου του 2014 έγινε γνωστό το διαζύγιο του και στις 2/5 κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με το νέο του δεσμό. Θα έλεγες πως δεν έχασε χρόνο. Πρέπει να ξέρεις ότι… χώριζε με την πρώην σύζυγο του από το 2008, μετά τα ξαναέβρισκαν, τα ξαναέχαναν και ούτω καθ’ εξής, έως το 2014 το πήραν απόφαση να πορευτούν χώρια. Να σου πω εδώ ότι το αντίπαλο δέος, ο Zidane είναι με τη Véronique Fernández από τα 17 του… και συνεχίζει.

 

Tα μαλλιά του τον έχουν ταλαιπωρήσει κατά καιρούς. Όχι όμως, και το χρώμα των κοστουμιών του. Είναι πάντα μαύρα – για να μη χάνει χρόνο.

Toν περασμένο Μάρτιο υπέγραψε συμβόλαιο για 5.6 εκατ. ευρώ το χρόνο έως το 2020, με την Atlético να επιλέγει να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο που υπάρχει στην ομάδα. Τον έκανε και τον έκτο πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή, στην Ευρώπη.

Διαφημίσεις δεν έχει κάνει πολλές. Βρήκαμε μόλις μια, για την Renfe… τον ΟΣΕ της Ισπανίας -τρόπον τινά.

 

Παίκτης ο ίδιος από το 1987 έως το 2005, αντιμετωπίζει αυτούς που διαχειρίζεται σαν να είναι παιδιά “και όπως συμβαίνει με τα παιδιά, η καλύτερη ώρα να τους μιλήσεις, είναι λίγο πριν πάνε για ύπνο”. Nα δούμε όμως, αυτά τα παιδιά, σωστά;

Antoine Griezmann

 

Hλικία: 25

Ύψος: 1.76

Εθνικότητα: Γάλλος

Gabi

 

Hλικία: 32

Ύψος: 1.80

Εθνικότητα: Iσπανός

Yannick Ferreira Carrasco

 

Hλικία: 22

Ύψος: 1.81

Εθνικότητα: Bέλγος

Augusto Fernández

 

Hλικία: 30

Ύψος: 1.77

Εθνικότητα: Aργεντίνος

Jesús Gámez

 

Hλικία: 31

Ύψος: 1.82

Εθνικότητα: Iσπανός

Koke

 

Hλικία: 24

Ύψος: 1.78

Εθνικότητα: Iσπανός

Fernando Torres

 

Hλικία: 32

Ύψος: 1.86

Εθνικότητα: Iσπανός