CELEBRITIES

Με έναν Justin ξεχνιέμαι

Το βράδυ της πρωτοχρονιάς με βρήκε να μιλάω σαν την Κατερίνα Στανίση μετά από πέντε ώρες βαρύ λαϊκό πρόγραμμα και δυο ντουζίνες σαμπάνιες CAIR να ανοίγονται μπροστά στις λαμέ γόβες μου. Ίσα που έβγαιναν οι λέξεις “καλή χρονιά” από το στόμα μου. Φορούσα και ολόσωμη μπλε ηλεκτρίκ φόρμα με παγιέτες στους ώμους, οπότε τον είχα πιστέψει τον ρόλο μου. Οι πρώτες μου μέρες το 2014 εκτός από πολλές θερμίδες είχαν και μπόλικο βήχα. Τόσο που κάθε βράδυ παρακάλαγα να μεταφερθώ σε κάποιο άλλο σώμα και το πρωί να επιστρέψω στο δικό μου. Και δώσε καραμέλες, σιρόπια, φακελάκια αποχρεμπτικά. Τα είχα δοκιμάσει όλα. Και πάνω που πίστευα πως γιατριά δεν υπάρχει είδα ένα βίντεο. Όχι κάποιο τυχαίο βίντεο. Αλλά αυτό το βίντεο:

 

Με μεγάλη έκπληξη στον τόνο της φωνής του, το αγόρι μου παρατήρησε πως δεν έβηχα. Και είχε δίκιο. Ο έντονος αυτός ξερός βήχας, που άφηνε έναν αντίλαλο μέσα στα σωθικά μου και έκανε τα πλευρά μου να πονάνε είχε σταματήσει. Για να είμαι ειλικρινής μάλλον είχα σταματήσει και να αναπνέω.

Ο Justin Timberlake ήταν το φάρμακό μου.

Που να το φανταζόμουν στις αρχές του 2000 πως η ποντικομαμή με τα σγουρά μαλλιά, που ήταν μέλος των ‘N Sync και δήλωνε ερωτευμένος με την Britney Spears θα έπαιρνε my breath away, που έλεγαν και οι Berlin. Γιατί εντάξει, ας είμαι και ειλικρινής, ο κύριoς JT δεν ήταν πάντα αυτός ο άντρας που τον βλέπεις και λες ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ.

justin-timberlake-times.jpg 

Θα ξεχάσω την πλατινέ μπούκλα δαχτυλίδι; Τα πολύχρωμα συναυλιακά outfits που σε έφερναν ένα βήμα πιο κοντά στην επιληψία; Το ότι ντυνόταν από το ίδιο καλάθι με την Brit;

justin.jpg 

Ή μήπως θα ξεχάσω την εποχή με τα κοτσιδάκια (βρε παλικάρι μου εδώ τα κοτσιδάκια δεν πήγαιναν ούτε στον Beckham – τι τα θελες;).

enhanced-buzz-1068-1334681155-5.jpg 

Ευτυχώς όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ο Justin μαζί με στροφή προς τη σόλο καριέρα, έκανε και στροφή στο γούστο. Τόσο στις γυναίκες, όσο και στα ρούχα. Με αποτέλεσμα να κάθομαι τώρα εγώ στον ριγέ καναπέ μου, να βλέπω τα videoclip του, τις συνεντεύξεις του στον Jimmy Fallon και τα live του και να παθαίνω συγκοπή η γυναίκα. Και φαντάζομαι δεν είμαι η μόνη. Ας κάνουμε ένα test και ας δούμε το τελευταίο του video, “TKO”, στο οποίο το αγόρι μας βασανίζεται.

 

Καλέ πάρε μία ανάσα η γυναίκα…θα σκάσεις.

Εμ τι νομίζεις. Τσάμπα του τα δίνουν τα People’s Choice Awards στην Αμερική; Τρία κέρδισε στη 40η απονομή ο Justin μας: Αγαπημένο Άλμπουμ, Αγαπημένος Άντρας Καλλιτέχνης, Αγαπημένος R&B Καλλιτέχνης. Και τα αφιέρωσε και στην γυναίκα του, Jessica Biel, που τον έμαθε να βάζει και τα πιάτα στο πλυντήριο.

 

Και μετά πήγε και το γιόρτασε σε ένα Taco Bell. Αυτό είναι αγόρι. Cool.

 

 

Και πέρα από το στυλ και τη μουσική και τις τεκίλες (α ναι βεβαίως, ο Timberlake είναι ιδιοκτήτης της premium τεκίλα Sauza 901), o Tennman (όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του) το έχει και με την ηθοποιία. Θα ξεχάσω εγώ το “Friends with Benefits”, που ήθελα να βγάλω το μαλλί της Mila Kunis τρίχα-τρίχα από τη ζήλια μου ή μήπως το “Social Network”, στο οποίο ήταν υπέροχος. Καλά εννοείται ότι θα πάω να δω και το “Inside Llewyn Davis” των αδελφών Coen, η οποία είναι η καλύτερη ταινία της χρονιάς σύμφωνα με την Εθνική Εταιρία των Κριτικών Κινηματογράφου, και στην οποία είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών.

coen.jpg 

Μα τι άλλο θα κάνω για να σταματήσει αυτό ο βήχας; Τι; Αηδία έχω καταντήσει.

Υ.Γ: Justin σε περίπτωση που το διαβάζεις αυτό το κείμενο (μεταφρασμένο από το google), θα σε συμβούλευα να μην τρως παλικάρι μου, γιατί και εσύ το παίρνεις στα μάγουλα σαν τον Brad. Σε αγαπώ.