RIHANNA

27 λόγοι που αγαπάμε τη Rihanna

Δεν πιστεύω πως είμαι η μεγαλύτερη φαν της όσο κι αν οι φίλες μου με πλασάρουν έτσι παραέξω. Ακόμα και τότε που βίωσα ορισμένα 24ωρα ξεφτίλας προσπαθώντας να αντιγράψω στην φτηνή τους version, μερικά outfits της, δεν έχω καταλήξει αν το έναυσμα μου το έδωσε ο θαυμασμός μου για την Robyn Rihanna Fenty, ή μια άλλη ανώτερη, αρχισυντακτική πίεση (γκουχ γκουχ Νίκη Χάγια). 

Όπως και να ‘χει, το “Good Girl Gone Bad”, γίνεται σήμερα 27 χρονών και δε θα μπορούσα να μην γράψω κάτι γι΄αυτήν. Ακόμα κι αν ξέρω βαθιά μέσα μου πως δεν είναι τόσο υπέροχη όσο θέλω να πιστεύω, της αξίζει μια μνεία. Μια λίστα αγάπης. Μια λίστα με τόσους λόγους όσοι και τα χρόνια της ζωής της, για τους οποίους την ακολουθώ, stalkάρω, αγαπώ, λατρεύω, ακούω, όπως θα έπρεπε να κάνει κάθε σωστή φαν της.

Τα Barbados, τα εξωτικά Barbados

Φυσικά και δε θα μπορούσα να μην αναφερθώ στην καταγωγή της. Άλλωστε το νησί αυτό της Καραϊβικής ευθύνεται για το υπέροχο, εξωτικό πρόσωπο και κορμί της 27χρονης Riri. Παράλληλα τα τοπία είναι τουλάχιστον αξιοζήλευτα και παρόμοια με εκείνα που βλέπαμε στο “The Beach” με τον DiCaprio (θα μιλήσουμε παρακάτω για το κεφάλαιο Leo). Τα σοκολατένια γονίδια έκαναν τη δουλειά τους και η ίδια φροντίζει να επιδεικνύει όσο μπορεί, το μέρος που μεγάλωσε, καθώς και να ρίχνει χρήματα για την αναβάθμιση της περιοχής. Clap clap! (Δεν ξεχνάμε τις σκηνές από το τοπικό καρναβάλι)

Το οικογενειακό της δράμα

Η Rihanna δε ζούσε πάντα στα λούσα και στα μεγαλεία. Ήταν ένα κορίτσι που μεγάλωσε σε bungalow στο Bridgetown και πουλούσε ρούχα με τον πατέρα της σε έναν πάγκο στο δρόμο. Οι γονείς της χώρισαν όταν η ίδια ήταν 14 χρονών και φυσικά την επηρέασε σημαντικά το γεγονός ότι ο πατέρας της ήταν εθισμένος στην κοκαϊνη και το αλκοόλ. Ένα ακόμα στόρι που σε κάνει να λες, “της το χρωστούσε η ζωή”. Η Riri είχε κάποτε τόσο μεγάλη ανάγκη για ένα πανανθρώπινο πατ-πατ.

H μεταμόρφωσή της

Αν δει κανείς τη Rihanna του Unfaithful και αυτή του FourFive Seconds, δεν υπάρχει καμία σχέση. Καμία. Φυσικά και η αλλαγή της ήταν προς το καλύτερο.

Η γυναίκα ρεκόρ

Η Riri είναι η νεότερη σταρ κι εκείνη που πέτυχε γρηγορότερα στην καριέρα της, μια πληθώρα από ρεκόρ. Έχει πουλήσει 150εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, ενώ 13 singles της έχουν βρεθεί στο νούμερο 1 των charts. Η ίδια έχει μπει στη λίστα “Top 100 Hot Artists” για τη δεκαετία 2000-2010, καθώς και ανάμεσα στους 100 ανθρώπους που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως, του Forbes. Και φυσικά έχει στην κατοχή της αμέτρητα Grammy’s, AMA’s, Billboards, Brits και όρεξη να ‘χεις να μετράς.

Good Girl Gone Bad και Συνωμοσιολογία

Αγαπάμε την συνωμοσιολογία, ειδικά όταν αυτή μπορεί πολύ εύκολα να αναχθεί σε ένα πολύ πετυχημένο αστείο για την παρέα σου. Το γεγονός ότι το κορίτσι από τα Barbados ξεκίνησε ως αθώα κορασίδα και πλέον έχουμε “βαρεθεί” να τη βλέπουμε γυμνή, είναι αδιαμφισβήτητο. Το ότι το “Good Girl Gone Bad” ήταν μια προσωπική παραδοχή της παραπάνω πρότασης εκ μέρους της, επίσης αδιαπραγμάτευτο. Το ότι όλα αυτά την κάνουν μια δαιμονισμένη μάγισσα; Τουλάχιστον διασκεδαστικό (όπως και όλα τα βιντεάκια περί Illuminati).

Το σκάνδαλο Chris Brown και η ταύτιση των γυναικών

Έξι χρόνια πριν, ο τότε σύντροφος της Riri, Chriw Brown, την έσπασε στο ξύλο κι εκείνη τον πήγε στα δικαστήρια. Φυσικά και δικαιώθηκε, και ο Chris δεν επιτρεπόταν να κυκλοφορεί έξω σε απόσταση μικρότερη των 46 μέτρων, εκτός αν επρόκειτο για κάποιο event, οπότε μπορούσε να την πλησιάσει αν και εφόσον υπήρχαν ανάμεσά τους 9 μέτρα απόστασης. Παράλληλα κυκλοφόρησε η φωτογραφία της που είναι γεμάτη μελανιές, ενώ ο Chris φαίνεται σε αρκετές φωτογραφίες να έχει κάνει τατουάζ το γεμάτο μώλωπες πρόσωπο της πρώην του. Αυτή η υπόθεση έκανε πολλές γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί και το έκρυβαν, να καταγγείλουν τη βία εναντίον τους.

To “S&M” είναι αυτοβιογραφικό (παρόλα αυτά)

Σε συνέντευξή της το 2011 στο περιοδικό “Rolling Stone”, η Rihanna είχε δηλώσει πόσο της αρέσει να είναι υποτακτική στο κρεβάτι και να την δένουν. “Έχει πλάκα για μένα να πρέπει να κάνω τη μικρή κυρία και να με βάζει κάποιος άλλος στη θέση μου. Μου αρέσει το spanking και να με δένουν. Κάπου όμως πρέπει να σταματάς, το μαστίγιο δε μου αρέσει, προτιμώ να χρησιμοποιεί τα χέρια του”.

This is the end

Έπαιξε στην επική, υπερκάφρικη ταινιάρα “This is the end”. Για λίγο, αλλά ήταν υπέροχη.

Είναι το απόλυτο Fashion Icon

Αυτή και μόνο, δεν υπάρχει άλλη. Πήρε και το ανάλογο βραβείο, αμέ. Ό,τι και να βάλει, Ό,ΤΙ και να βάλει της πάει. Ακόμα και με ένα αντρικό μποξεράκι και τακούνια να βγει, ΘΑ ΤΗΣ ΠΑΕΙ!(βασικά το έχει ήδη κάνει)

Θα είναι πάντα υπέροχα προκλητική

Όσα γυμνά και να κάνει, ποτέ δε θα είναι κακόγουστα, όπως αυτά της Kim Kardashian και ποτέ δε θα είναι δεύτερα. Προσωπική άποψη βέβαια, άλλα όποτε αποφασίζει να γδυθεί η Riri, το κάνει με στιλ και αισθητική.

@anothermagazine @worldmcqueen @inezvinoodh @katy_england

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης badgalriri (@badgalriri) στις

 

Δεν τη νοιάζει τίποτα

Είναι η ιέρεια του “Ι don’t give a fuck”. Δεν ξέρω αν ευθύνονται τα πολλά ναρκωτικά ή έτσι γεννήθηκε, αλλά μας αρέσει πολύ. Κάνει ό,τι της κατέβει στο κεφάλι, χωρίς να σκέφτεται κανέναν και τίποτα, γιατί πολύ απλά μπορεί.

 

Έχει απενοχοποιήσει το γυμνό στήθος

Όπως έχει δηλώσει και στη Vogue, όταν ρωτήθηκε περί εσωρούχων “Αν φοράω ένα μπλουζάκι, δε φοράω σουτιέν. Αν φοράω σουτιέν, φοράω μόνο αυτό.” Κάπως έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που η Riri εμφανίζεται δημόσια με το στήθος της να φαίνεται, ενώ εκείνη συμπεριφέρεται σα να μη συμβαίνει τίποτα.

Φόρεσε το τζιν στρινγκ πριν την Beyonce

Αυτός είναι από μόνος του σίγουρα ένας λόγος. To τζιν στρινγκ που φοράει η Queen B στο video για το “Flawless”, έκανε πανικό. Η Riri όμως το είχε φορέσει πολύ νωρίτερα, με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία για το – καθόλα αδικημένο κατά την ταπεινή μου γνώμη – “Pour it up”.

Είναι η ιέρεια του “Trashy Chic”

Δείχνει φτηνή, αλλά είναι κάτι παραπάνω από κομψή. Χορεύει σαν τα κορίτσια που ανεβαίνουν στη μπάρα του “Σκαραβαίου”, αλλά είναι σίγουρα κάτι πολύ παραπάνω. Για ορισμένους είναι ενοχλητικά πρόστυχη, για άλλους τρομακτικά βαρετή. Ό,τι κι αν κάνει, ό,τι και να λέτε, το κάνει πάντα με class.

Δεν σε αφήνει ποτέ να τη βαρεθείς

Παρόλο που πέρασε αρκετός καιρός από το τελευταίο της άλμπουμ, φρόντισε να καλύψει το κενό με πληθώρα εξώφυλλων σε Esquire, Ι-d magazine, Harper’s Bazaar, Elle , W και πόσα ακόμα.

Είναι πολυπράγμων

Πέρα από τη μουσική και τις συναυλίες της ασχολείται και με τη μόδα. Είναι η νέα πρέσβειρα και creative director της Puma, ενώ δεν πέρασε αδιάφορη και η συνεργασία της με τη River Island. Επίσης έχει κυκλοφορήσει και το δικό της αντρικό παρακαλώ, άρωμα, το Rogue.  Μην ξεχνάμε και τη συνεργασία της με τη Mac και τα υπέροχα κραγιόν που φέρουν την υπογραφή της.

Ο Leonardo DiCaprio

Αυτή η είδηση έσκασε σα βόμβα. Οι δυο τους φημολογείται εδώ και καιρό πως είναι ζευγάρι, αν και δεν υπάρχει κάποια φωτογραφία που να το επιβεβαιώνει. Πολύς κόσμος τους έχει δει να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά στη βίλα του Playboy, ενώ άλλοι λένε πως η Riri, θέλει να γνωρίσει τον Leo στους γονείς της, αφού εκείνη έχει ήδη πάρει την έγκριση της μαμάς DiCaprio. Αν είναι να παντρευτεί αυτό το αγόρι, ας είναι με αυτό το κορίτσι. Χαλάλι!

Αγαπά την Ελλάδα

Ή τουλάχιστον αυτό φάνηκε από τη φωτογράφιση που έκανε στη χώρα μας, και συγκεκριμένα στην Κρήτη.

#Greece @gomillionandleupold

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης badgalriri (@badgalriri) στις

 

Θρήνος όταν της έκλεισαν τον λογαριασμό της στο Instagram

Σάλος και μαρμαρυγή στις καρδιές όλων των φαν της σημειώθηκε όταν το Instagram διέγραψε τον λογαριασμό της badgalriri, επειδή ανέβαζε “ακατάλληλες φωτογραφίες”. Δημιουργήθηκαν ομάδες για να ξανανοίξει ο λογαριασμός της και προς ανακούφιση όλων τους, τα αιτήματά τους εισακούστηκαν.

Είναι όλο εκπλήξεις

Εκεί που περιμένεις πως θα εμφανιστεί πάλι γυμνή στο νέο της τραγούδι, ντύνεται! Κι έχει και πλάι της τον Paul McCartney και τον Κanye West.

Είναι (και) ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας

Όταν δεν είναι μια τρελή celebrity, είναι σαν κι εσένα. Φοράει H&M και ανησυχεί για το πόσο πάχυνε επειδή έφαγε τρεις μπαγκέτες με μαγιονέζα και πατάτες τηγανητές.

#3baguette

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης badgalriri (@badgalriri) στις

Ενθουσιάζεται με τα πιτσιρίκια

Ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες με το ανηψάκι της, ενώ κυκλοφόρησαν παντού οι φωτογραφίες που “παίζει” με την Blue Ivy.

Blue told me she likes my fluffy dress lol! She was also fully aware that she was in Dior, and not afraid to let ya know ok

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης badgalriri (@badgalriri) στις

TO ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ

Τα τατουάζ της είναι μοναδικά

Τουλάχιστον αυτά που έχει στα χέρια της. Είναι παραδοσιακά πολυνησιακά τατουάζ, τα οποία πρέπει να πόνεσαν πολύ όταν τα έκανε.

“Ξεφτίλισε” τον Justin Timberlake

Είναι η μόνη που έκανε συνεργασία – έβαλε το όνομα του Justin Timberlake σε τραγούδι της, και το μόνο που χρειάστηκε να κάνει ο Justin, ήταν να βραχεί λίγο για το βίντεό της και να κάνει ένα ανεπαίσθητο “uh” κι ένα “nah ladies gimme that”. ΚΑΝΕΝΑΣ JUSTIN ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ RIRI.

Είναι κατά κοινή ομολογία “The Bomb”

Συμφωνεί και ο θεούλης Jim Parsons

@therealjimparsons is awful at this selfie life…showed him some angles and a duck lip or 2 #HOMEmovie #ImTip #HeisOH

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης badgalriri (@badgalriri) στις

Βecause this:

#DiamondBall #PoItUp #Orchestra

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης badgalriri (@badgalriri) στις