PLUS SIZE

3 plus size αθλήτριες που καταργούν όλα τα στερεότυπα

Το να έχεις παραπάνω κιλά από αυτό που εσύ (ή η κοινωνία) θεωρείτε "κανονικό", μπορεί να σε επηρεάσει με πολλούς τρόπους: σίγουρα ψυχολογικά, αφού νιώθεις πως βλέπεις στον καθρέφτη ένα κορμί μέσα στο οποίο δεν περνάς καλά, αλλά πιθανότατα και πρακτικά αν πιστεύεις ή ζορίζεσαι να κάνεις όλα όσα θα ήθελες ή να φορέσεις αυτά που σου αρέσουν.

Πέρα από τις plus size fashion bloggers που αλλάζουν τη μόδα και αποδεικνύουν πως όλες μπορούμε να φορέσουμε τα πάντα, ανεξάρτητα με το κορμί μας, υπάρχουν κι εκείνα τα βαριά κορίτσια που δεν άφησαν τα κιλά τους να σταθούν εμπόδια σε αυτό που ήθελαν να κάνουν.

Αν λοιπόν το βάρος σου νομίζεις ότι σε καθιστά λιγότερο ικανή για οτιδήποτε, κάνεις μεγάλο λάθος. Αν εσύ νιώθεις καλά με το κορμί σου, άσε τους κανόνες της βαρύτητας στα βιβλία της φυσικής και δες όλα όσα καταφέρνουν τα παρακάτω κορίτσια. Πάρε έμπνευση και μην το βάζεις κάτω.

Amanda LaCount

Feeling especially blessed today! Just got the biggest callback today of my dance career so far! #breakingthestereotype #actress #dancer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #breakingthestereotype (@amandalacount) στις

Η 16χρονη Amanda είναι χορεύτρια και χορογράφος κι έχει τρελάνει το Instagram. Τα φανταστικά βιντεάκια με τις χορογραφίες της συγκεντρώνουν περισσότερες από 70 εκατομμύρια προβολές και το ταλέντο της, της χάρισε και μια guest εμφάνιση στο Dancing with the stars. Μια χαρά ζει το όνειρό της, κι ας μην είναι 50 κιλά.

Dana Falsetti

Η Dana είναι δασκάλα της yoga και ακτιβίστρια, ενώ έχει πολύ μεγάλο κοινό που την ακολουθεί στο instagram και έχουν ερωτευτεί τις φωτογραφίες με τις στάσεις yoga που μπορεί να κάνει, ενώ πολλοί θα πίστευαν πως δεν τα καταφέρνει εξαιτίας του σώματός της. Η ίδια δείχνει την αυτοπεποίθησή της στηρίζοντας κάθε κίνηση που προωθεί τον ακτιβισμό υπέρ της αγάπης του κορμιού μας, όποιο κι αν είναι το μέγεθός της.

Roz the Diva

@incredipole I'M COMING HOME TONIGHT!! #Repost @alloyimages Shoutout to this queen @rozthediva has been absolutely slaying some haters on her photos recently. Who could hate on all this beauty!?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roz The Diva (@rozthediva) στις

Η Roz είναι personal trainer και δασκάλα pole dancing και θα σε γοητεύσει. Έχει τρομερή ευλυγισία και δύναμη, ενώ παράλληλα δίνει συμβουλές σε όλους όσοι θέλουν να ξεκινήσουν να ασχολούνται με τον στύλο. Η προσωπικότητά της και το πόσο άνετα δείχνει και είναι με τον εαυτό της, την βάζουν στο νούμερο ένα των ανθρώπων που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram.