ATHENS XCLUSIVE DESIGNERS WEEK

Η Γεωργία Κάλτση στην πασαρέλα με το αναπηρικό της αμαξίδιο μας δίνει έμπνευση κι ελπίδα

NDP Group

Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορούμε να καταφέρουμε έτσι και βάλουμε κάτι στόχο, σωστά; Αυτό μας αποδεικνύει και η Γεωργία Κάλτση η οποία αν και σε αναπηρικό καροτσάκι, εμφανίστηκε στο show του Δημήτρη Στρέπκου για το label του Celebrity Skin.

Με αφορμή το Athens Xclusive Designers Week, ο σχεδιαστής παρουσίασε τη νέα του συλλογή, η οποία πέρα από τις εντυπωσιακές δημιουργίες του, μας εξέπληξε ευχάριστα τη στιγμή που η Γεωργία Κάλτση εμφανίστηκε στην πασαρέλα.

NDP Group

 

NDP Photo Agency

Η 25χρονη Γεωργία, η οποία βρέθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από τροχαίο ατύχημα το 2015 στο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά, τώρα μας εμπνέει με την παρουσία της στο λαμπερό show. Η ίδια, 4 χρόνια μετά, δεν το βάζει κάτω. Η ίδια προσέχει τον εαυτό της, κάνει φυσικοθεραπείες και προχωράει τη ζωή της με αισιοδοξία.

Το ίδιο μήνυμα λάβαμε και όταν την είδαμε στην πασαρέλα του show που ήταν από τις πιο εμψυχωτικές κι ουσιαστικές στιγμές κατά τη διάρκεια του Athens Xclusive Designers Week.

Η εμφάνιση της Γεωργίας χειροκροτήθηκε από όλους τους καλεσμένους του show προσφέροντας μια όμορφη στιγμή κι ένα σημαντικό μήνυμα: Μην το βάζεις κάτω.

Kεντρική φωτογραφία:  NDP Photo Agency