CELINE DION

Η απάντηση της Celine Dion που πρέπει να γίνει μότο ζωής κάθε γυναίκας

Charles Sykes/Invision/AP

Ο θάνατος του συζύγου της, René Angélil, ήταν για εκείνη η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της. «Μου έμαθε τα πάντα. Είναι ο μοναδικός που αγάπησα. Δεν έχω φιλήσει άλλον άντρα στη ζωή μου.Έπαθε μια μικρή καρδιακή ανακοπή, ήταν τόσο γρήγορο, σχεδόν δεν ένιωσε τίποτα. Σκέφτηκα πως απελευθερώθηκε από τον πόνο του» δήλωνε τότε η Celine Dion. Τότε όλα άλλαξαν. Ο τρόπος που αποφάσισε να αντιμετωπίζει τη ζωή άλλαξε μπροστά στην απώλεια. Σήμερα δηλώνει θαρραλέα και θέλει να στείλει μήνυμα σε όσες την ακούσουν. Μία συζήτηση για τη νέα της δουλειά αλλά και τη μόδα ήταν η αφορμή να ειπωθεί μία μεγάλη αλήθεια. Θες να την πούμε τεράστια; Κι αυτό σωστό θα είναι.

Διάβασε ακόμα: H Celine Dion έχει πάθει ”έρωτα” με τη μόδα κι εμείς μαζί της

Μιλώντας στο Entertainment Tonight για το νέο της άλμπουμ με τίτλο Courage ανέφερε «Νομίζω πως πάντα ήμουν θαρραλέα. Ελπίζω να μην ακούγεται δήθεν αυτό που λέω, αλλά πάντα ήμουν πολύ στρεσαρισμένη. Πάντα έκανα κατά κάποιον τρόπο ό,τι μου έλεγαν -όχι πως ήμουν ρομπότ ή κάτι τέτοιο, δεν θέλω να ακουστώ περίεργη, τύπου κάνε αυτό κάνε το άλλο. Τώρα όμως νιώθω πως έχω τον έλεγχο περισσότερο από ποτέ και είναι οπωσδήποτε ένα σημείο της ζωής μου που μπήκε η ωριμότητα».

Τι είναι για εκείνη το θάρρος; «Το θάρρος αντιπροσωπεύει για μένα μια εντελώς καινούργια ζωή, το άλμπουμ, την περιοδεία, τον τρόπο να ντύνομαι, το τρόπο να λες πως δεν γίνεται να ευχαριστείς τους πάντες».

Και κάπου εδώ μπορεί να μπει η αλήθεια, να περάσει την πόρτα και να καθίσει στην παρέα μας.

«Ντύνομαι για μένα, για το πώς νιώθω. Θέλω να νιώθω πως αισθάνομαι υπέροχα με τον εαυτό μου, πως νιώθω δυνατή, πως είμαι καλά με τις αποφάσεις μου με την βοήθεια πολλών ανθρώπων, αλλά έχει να κάνει με το θάρρος και πιστεύω πως όλοι θα έπρεπε να νιώθουν έτσι».

Μόλις καταλάβεις πως ντύνεσαι για εσένα και μόνο τότε η ζωή σου θα γίνει πιο φωτεινή. Κανένας βραχνάς, μόνο δική σου απόφαση. Όταν δε το καταλάβουν κι όλοι γύρω σου τότε ο κόσμος θα γίνει ένα τσικ καλύτερος.

Σε συνέντευξή της στη Sun είχε κληθεί να απαντήσει για τις στιλιστικές επιλογές της που κάποιες φορές είναι «προκλητικές».

«Αν μου αρέσει, δεν θέλω να το συζητήσω. Μην ασχολείσαι κι εσύ. Μην παίρνεις φωτογραφίες. Αν σου αρέσει, εκεί είμαι, αν δεν σου αρέσει άσε με στην ησυχία μου. Το ενδιαφέρον μου για τη μόδα ήταν πάντα κομμάτι μου αλλά το στιλ μου ήταν πιο συντηρητικό παλιότερα. Τώρα έχω την ευκαιρία να φορέσω υψηλή ραπτική και πράγματα που με κάνουν να αισθανθώ όμορφη και δυνατή και ατρόμητη και γοητευτική ακόμη κι αν το αισθάνομαι μόνο εγώ. Δεν μπορείς να τους ικανοποιήσεις όλους».

 

Κεντρική Φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP