CELEBRITIES

H Ζωζώ Σαπουντζάκη έκλεισε τα 86 με κατακόκκινο φόρεμα και κάντε πέρα να περάσει, κάντε πέρα να διαβεί

NDP Photo Agency

Κι όποτε ο κόσμος και η κοινωνία προσπαθεί να μας πείσει πως όσο μεγαλώνουμε δεν έχουμε πολλούς λόγους να γιορτάζουμε τα γενέθλιά μας, έρχεται η Ζωζώ Σαπουντζάκη και ανατρέπει όλα τα δεδομένα. Η Ζωζώ έγινε 86 ετών και το γιόρτασε όπως έπρεπε, με τραγούδι, χορό και το παραδοσιακό "Happy Birthday" παιγμένο από μπουζούκι.

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου, η «βασίλισσα της νύχτας» όπως έγινε γνωστή, βρισκόταν σε γυρίσματα για την guest εμφάνισή της στη σειρά του ΑΝΤ1 «Μη ψαρώνεις» και εκεί η παραγωγή φρόντισε να της φέρει μία τούρτα γενεθλίων για να της ευχηθεί. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη δέχτηκε τις ευχές και στη συνέχεια ερμήνευσε το τραγούδι της «Είμαι κορίτσι ζόρικο» για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

 

Το Πρωινό κατέγραψε τα σχετικά πλάνα και σχολίασε τα στιγμιότυπα με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την κατακόκκινη τουαλέτα της, τα μαύρα της μακριά μαλλιά και το αστείρευτο κέφι και μπρίο που δεν κάμπτεται παρά τις περιπέτειες που κατά καιρούς έχει περάσει (σου θυμίζω χαρακτηριστικά ότι πέρσι έχασε το σπίτι της στις φωτιές της Κινέτας).

Διάβασε ακόμα: Η εξομολόγηση της Ζωζώς Σαπουντζάκη για την καταστροφή του σπιτιού της στην Κινέτα

Η ίδια είχε μιλήσει για αυτή τη νεότητα που αποπνέει πάντα ανεξάρτητα με την ηλικία της δηλώνοντας σε συνέντευξή της: «Ποτέ δεν παραιτούμαι. Αγαπώ τη ζωή. Είναι το όνομά μου άλλωστε. Ζωή και Ζωζώ πάνε μαζί!». «Όσο ζω, Ζωζώ» θα συμπληρώσουμε και αυτό τα λέει όλα. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ξεκίνησε τη θεατρική της καριέρα από την ηλικία των 7 ετών με την ηθογραφία «Το αγρίμι» μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή της Βάσω. Παρόλο που η Βάσω σταμάτησε νωρίς το θέατρο, η Ζωζώ συνέχισε τη θεατρική και κινηματογραφική της καριέρα η οποία σύντομα απογειώθηκε. Ο χαρακτηρισμός «βασίλισσα της νύχτας» δεν της δόθηκε άδικα αφού πρώτη είχε καθιερώσει το είδος του show που μέχρι σήμερα συναντάμε στα νυχτερινά κέντρα, με κοστούμια, χορό και τραγούδι. Η ίδια υπήρξε αντικείμενο του πόθου για πολλούς άνδρες ενώ στην προσωπική της ζωή παντρεύτηκε δύο φορές, την πρώτη για 3 μήνες και τη δεύτερη για 23 χρόνια.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency