CELEBRITIES

Η Ζέτα Μακρυπούλια το μακρινό 1996 ήταν μελαχρινή και μας το θύμισε

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz και επίσης σίγουρα μία γυναίκα που σε κάθε, σχεδόν, εποχή που μας απασχολεί είτε ως ηθοποιός είτε ως παρουσιάστρια στο μυαλό μας είναι ξανθιά. Ωστόσο, το μακρινό 1996 η Ζέτα ήταν μελαχρινή και το θύμισε στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από το Instagram.

Διάβασε κι αυτό: Σου βρήκαμε τη λευκή ολόσωμη φόρμα της Ζέτας Μακρυπούλια. Ετοιμάσου για την πιο chic εμφάνιση

Στη φωτογραφία της από τις σελίδες του περιοδικού Κλικ, η Ζέτα κοιτά τον φακό με το γνωστό σαγηνευτικό της βλέμμα και το πρόσωπό της πλαισιώνεται από μια πλούσια μα σκουρόχρωμη κόμη.

 

«Καλησπέρα στην όμορφη παρέα! Αυτό κι αν είναι throwback! Ιούνιος του 1996. Περιοδικό Κλικ. Τότε για κάποιο λόγο μου άρεσαν τα σκούρα μαλλιά. Θυμάμαι τα έβαφα με χρωμοσαμπουάν δαμασκηνί. Κι αυτή είναι η άσχετη πληροφορία της ημέρας», έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια. Την εποχή εκείνη η Ζέτα Μακρυπούλια είχε βασικό ρόλο στη σειρά του Νίκου Μαστοράκη «Χωρισμένοι με παιδιά», ενώ από την επόμενη χρονιά ξεκινούσε την καριέρα της στην παρουσίαση μέσα από την ψυχαγωγική εκπομπή “MAD Zone”, στο MAD.

Τα σχόλια έπεσαν βροχή με τους διάσημους φίλους της να επισημαίνουν την ομορφιά της που παραμένει αναλλοίωτη είτε με σκούρα είτε με ανοιχτόχρωμα μαλλιά, αλλά και ένα ξεχωριστό σχόλιο του Γιώργου Καπουτζίδη ο οποίος της έγραφε πόσο πολύ της πάει ο κινηματογράφος. Και με αυτό το βλέμμα που βλέπουμε εδώ, το εντελώς κινηματογραφικό δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε.