CELEBRITIES

Ο Χρήστος Δάντης απαντά σε όσους κατέκριναν το “κ@ργιόλ@ σε μισώ”

NDP Photo Agency

Ο Χρήστος Δάντης κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Κ@ργιόλ@ σε μισώ» προκαλώντας σωρεία αρνητικών αντιδράσεων. Η Μάριον Παλιούρα τοποθετήθηκε επί του θέματος: «Ρεζίλι δε σε έκανε η ''κ@ργιόλ@'', Χρήστο μου Δάντη μου. Ρεζίλι σε έκανες εσύ.»

Το Twitter ξεσπαθώνει και καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του εκφράζονται αρνητικά για ένα ανέμπνευστο τραγούδι που δεν ταιριάζει στην μέχρι τώρα καριέρα του αλλά και στο ταλέντο του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Sunny Μπαλτζή. «Αγαπημένε μου Χρήστο δεν τίθεται θέμα συντηρητισμού. Ίσα ίσα το βρίσκω κλισέ κ ανέμπνευστο. Δεν είναι ούτε η σκληρότητα της λέξης ‘καριόλα’ που ίσως θα ήταν ιδανική κάτω από ειδικές συνθήκες (έμπνευση το λένε). Η εικόνα του κλιπ θλιβερή, μουσικά ασχολίαστο. Δε θέλω να σε πληγώσω γιατί σε αγαπώ. Θέλω να επιστρέψεις. Να φορέσεις έστω ένα ‘παλιό παλτό’ στην αντιαισθητική γύμνια. Δεν το αξίζεις αυτό. Ούτε και ο κόσμος που σε αγάπησε. Μην μετρήσεις τα views σε παρακαλώ επειδή θα είναι μόνο από περιέργεια. Θα σε περιμένω μαζί με τις τελευταίες ρομαντικές κ@ριόλες.»

Ο Χρήστος Δάντης δίνει τη δική του απάντηση μέσω του κυπριακού ”TV One”:

«Δεν έχω να πω κάτι για το τραγούδι. Αργότερα, ο χρόνος θα δείξει. Μου αρέσει να βρίσκομαι στο ρεύμα και στα δρώμενα της εποχής. Καθώς ορίζουν τα δρώμενα, γίνονται και γράφονται και τα τραγούδια. τα τραγούδια μπορεί να σημαίνουν από αυτό που λένε μέχρι πολλά άλλα. Όποιος έχει νου καταλαβαίνει. Όποιος δεν έχει νου, όταν του δείχνεις το φεγγάρι κοιτάζει το δάχτυλο.»

Και συμπληρώνει μέσω της διαδικτυακής εκπομπής του Λάμπρου Κωνσταντάρα, «Ο Λαμπρούκος Μπαλαντέρ»:

«Δε θεωρώ ότι είναι καθόλου σεξιστικό. Δεν είναι σεξιστικό και για ποιο λόγο να είναι; Θεωρώ φασισμό, τον οποιοδήποτε βγαίνει και κράζει και λέει απαγορεύεται ο Χρήστος Δάντης να τραγουδάει τέτοια τραγούδια. Ποιος μου το απαγορεύει και γιατί; Οι άνθρωποι που κράζουν είναι οι ενοχικοί. Οι επώνυμοι άνθρωποι που βγήκαν και τοποθετήθηκαν για αυτό, είναι άνθρωποι που έχουν ενοχές και πράγματα που τους βαραίνουν για το παρελθόν τους και τους καταλαβαίνω και τους ασπάζομαι και τους αγαπάω το ίδιο. Δε θα αλλάξει η αγάπη μου προς αυτούς επειδή τοποθετήθηκαν κατά μου. Δεν μπορεί να με μειώσει κάτι. Δεν μπορεί κανείς να αναιρέσει αυτό το πράγμα που κάνω, ούτε εγώ καν, όσο κι αν προσπαθήσω».

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency