CELEBRITIES

Ο συγκινητικός λόγος της Pink για την κόρη της στα VMA’s

Με το ''Michael Jackson Video Vanguard Award'' τιμήθηκε η Pink αλλά το βραβείο που θα έπρεπε να παραλάβει είναι αυτό της ''Καλύτερης Μητέρας''. Η κόρη της, Willow, ήταν η αφορμή για έναν από τους πιο συγκινητικούς και επιδραστικούς λόγους που έχουν ακουστεί στη σκηνή των VMA's.

Jordan Strauss/Invision/AP

(H Pink με τον σύζυγό της, Carey Hart, και την κόρη τους Willow)

”Μαμά, είμαι το πιο άσχημο κορίτσι που ξέρω. Μοιάζω με αγόρι με μακριά μαλλιά.” Αυτή ήταν η ατάκα που άκουσε από την κόρη της λίγες ημέρες πριν. Προβληματίστηκε και σκέφτηκε ποιος από τους συμμαθητές της μπορεί να της είχε βάλει αυτή την ιδέα.

Έφτιαξε μία παρουσίαση στο PowerPoint με ”ανδρόγυνους” καλλιτέχνες που ζουν την αλήθεια τους, όπως οι Michael Jackson, David Bowie, Freddie Mercury, Annie Lennox και Elton John. ”Μας εμπνέουν.”

 

Η τραγουδίστρια εξήγησε απευθυνόμενη στην κόρη της πως κι εκείνη είχε δεχθεί κοροϊδία για το γεγονός πως είναι τόσο αρρενωπή και έχει κοντά μαλλιά. Αρνήθηκε να αλλάξει τον εαυτό της μόνο και μόνο για να κάνει τους υπόλοιπους να νιώσουν άνετα με το ποια είναι σαν γυναίκα.

 

Δεν είμαστε εμείς που πρέπει να αλλάξουμε. “Βοηθάμε τους άλλους να αλλάξουν έτσι ώστε να δουν τα διαφορετικά είδη ομορφιάς. Και όσο για τους καλλιτέχνες που είστε απόψε εδώ. Με εμπνέετε όλοι τόσο πολύ. Ευχαριστώ που είστε ο εαυτός σας. Συνεχίστε να λάμπετε. Κι εσύ μικρή μου είσαι πολύ όμορφη και σε αγαπώ πολύ.”

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: Matt Sayles/Invision/AP