CELEBRITIES

Ο έρωτας του Vincent Cassel και της Tina Kunakey στο εξώφυλλο του Vanity Fair

Ο έρωτας του Vincent Cassel και της Tina Kunakey έγινε γνωστός πολύ γρήγορα, όπως πολύ γρήγορα κατάλαβαν πως αυτή η σχέση είναι καρμική. Για πρώτη φορά δίνουν κοινή συνέντευξη και φωτογραφίζονται για το εξώφυλλο και τις σελίδες του ιταλικού Vanity Fair.

 

Ο Cassel, που έχει αποκτήσει δύο κόρες από το γάμο του με την Monica Bellucci, την Deva και την Léonie, δηλώνει πως θέλει να κάνει κι άλλα παιδιά με την αγαπημένη του Tina. Στόχος η δημιουργία μίας όμορφης οικογένειας.

«Τα παιδιά είναι το πιο σημαντικό πράγμα που υπάρχει. Οι κόρες μου με βοήθησαν να καταλάβω ποιος είμαι.»

Η γνωριμία τους ήταν τυχαία και στις πρώτες συστάσεις η ερώτηση για την ηλικία δεν τέθηκε. Όταν έγιναν ζευγάρι η Tina ήταν 19 ετών.

A post shared by Vincent Cassel (@vincentcassel) on

 

«Μετά το χωρισμό από την Monica δε σκεφτόμουν να βρω νέο έρωτα. Έλεγα πως είχα παντρευτεί, είχα αποκτήσει παιδιά, είχα κάνει όσα ήθελα στη ζωή μου και πως θα έμενε μόνος (εργένης). Ήταν μία συμπαθητική σκέψη όμως μετά από λίγο συνειδητοποίησα πως η ζωή μου ήταν κενή. Δεν είχα σχεδιάσει  να γνωρίσω κάποια, όμως ήρθε. Η Tina είναι πολύ πιο νέα από ό,τι θα μπορούσα να φανταστώ αλλά δεν επιλέγεις ποιον άνθρωπο θα ερωτευτείς. Δεν ήξερα καν πόσο ήταν όταν τη γνώρισα. Όταν μου είπε την ηλικία της, έμεινα έκπληκτος αλλά σκέφτηκα πως αυτά συμβαίνουν.»

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/vanityfairitalia