CELEBRITIES

Βίκυ Χατζηβασιλείου VS Δήμος Βερύκιος: Η κόντρα τους μόλις αναζωπυρώθηκε

Instagram/Vickychatz

Συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό You, η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο» μίλησε μεταξύ άλλων για τον Δήμο Βερύκιο, χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτο» το γεγονός ότι σχολίαζε παρουσιαστές του καναλιού του οποίου ήταν αντιπρόεδρος. Η ίδια αναφερόταν στην περίσταση όπου ο Δήμος Βερύκιος  είχε σχολιάσει αρνητικά την απουσία της από την κοπή πίτας του Alpha, λέγοντας ότι είχε κλείσει ένα ταξίδι στο εξωτερικό και τονίζοντας ότι δε θα έπρεπε να απολογηθεί σε κανέναν. «Τι να κάνεις; Βερύκιος είναι, τον συγχωρώ» κατέληγε η παρουσιάστρια όπως αναφέρθηκε στο Πρωινό, δίνοντας τόπο στην οργή φαινομενικά, σφάζοντάς τον με το γάντι ουσιαστικά.

 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται ο ένας στον άλλο αφού η κόντρα της Βίκυς Χατζηβασιλείου και του Δήμου Βερύκιου είναι μια από αυτές που υπάρχουν στην τηλεόραση, σιγοκαίνε πάντα και αναζοπυρώνονται με την παραμικρή αφορμή. Η παρουσιάστρια του Alpha είναι πάντα αγαπημένο θέμα του δημοσιογράφου. Πότε σχολιάζει το μπούστο της, πότε το τσιφτετέλι της στον γάμο της Μαρία Μενούνος, πότε τις δηλώσεις της για το σταθμό. Πάντως τα τελευταία χρόνια οι δηλώσεις εκατέρωθεν πάνε και έρχονται με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου να δίνει μονίμως τόπο στην οργή.

«Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι η αιώνια έφηβος. Κι αν πήγε στον γάμο και την είδε κανένας Ελληνοαμερικανός και της ζητήσει να πάει στην Αμερική, να μην πάει; Έτσι γίνονται τα προξενιά. Εγώ θα την πακετάριζα. Κοίταξέ την! Σαν τα κρύα τα νερά είναι. Εξαγώγιμο προϊόν είναι το Βικάκι. Δεν ξέρω αν τα λεμόνια είναι Κορινθίας ή Αργολίδας, εισαγόμενο ή εξαγόμενο προϊόν…», είχε πει το περασμένο φθινόπωρο ο Δήμος Βερύκιος, έτσι για να καταλάβεις ενδεικτικά το ύφος. Ανάμεσα σε όσα είπωθηκαν είναι πως «χόρεψε ένα τσιφτετέλι πριν τα στερνά της». Σε άλλη περίοδο είχε πει πως η Βίκυ Χατζηβασιλείου «Κόβεται λόγω ηλικίας» και πως «βάζει κάτω τρεις εικοσάρες, όχι δύο». 

«Δεν κρατάω κακίες. Συγχωρώ, απελευθερώνω και προχωρώ. Εννοείται ότι έχω συγχωρήσει τον Δήμο Βερύκιο, από την πρώτη στιγμή, δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Δεν έχω συζητήσει μαζί του για τίποτα, δεν πήρα κανένα τηλέφωνο, δεν σήκωσα κανένα τηλέφωνο ποτέ. Αυτός που βγάζει έναν προβληματισμό αρνητικό για κάποιον άλλον, αυτός έχει το πρόβλημα, αυτός το βιώνει, αυτός βιώνει τον θυμό, τον αρνητισμό, το κακό συναίσθημα. Εγώ είμαι απέξω, δεν το βιώνω», δήλωνε λίγες ημέρες αργότερα η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η ίδια εξάλλου πολλάκις έχει αποδείξει ότι ο σεξισμός που μπορεί να βιώνει με μια απόφασή της να χορέψει σε μια κοινωνική περίσταση, ή με το να φορέσει μίνι φόρεμα στην εκπομπή της είναι κάτι που δεν την αγγίζει, και οπλισμένη με την οξύνοιά της περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Αυτό έκανε και αυτή τη φορά λοιπόν. Μένει να δούμε πως θα σχολιαστούν οι νέες της δηλώσεις από τον δημοσιογράφο.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Vickychatz