CELEBRITIES

Βίκυ Καγιά: Οι φορές που νοστάλγησε παλιές φωτογραφίσεις της και γέμισε ομορφιά το Instagram

Instagram/vickykaya_

Μπορεί να είναι μόνο 40 ετών αλλά η Βίκυ Καγιά μπορεί να λέει ότι έχει πίσω της μια καριέρα τουλάχιστον 25 χρόνων και να έχει και τα πειστήρια γι' αυτό. Το μοντέλο και παρουσιάστρια ξεκίνησε τη διαδρομή της στον χώρο της μόδας από την εφηβεία της και το πέρασμά της από διεθνείς πασαρέλες, εξώφυλλα ελληνικών περιοδικών και καμπάνιες οίκων μόδας είναι καταγεγραμμένο. Καμιά φορά η Βίκυ Καγιά με νοσταλγία θυμάται κάποιες από τις παλιές φωτογραφίσεις της και τις μοιράζεται στον λογαριασμό της στο Instagram. Και κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο το feed των followers της γεμίζει ομορφιά.

Η τελευταία από αυτές τις φορές ήταν πριν από λίγες ημέρες όταν η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από φωτογράφισή της για την ελληνική Vogue (που το επόμενο διάστημα αναμένεται να επανεκδοθεί), για την οποία είχε ποζάρει στον φακό της Μάρας Δεσύπρη. Με μαλλιά κατάξανθα και concept «ζωολογικός κήπος» η Βίκυ πόζαρε ως βασίλισσα της ζούγκλας ξεκάθαρα.

 

Με αυτή την αφορμή θυμηθήκαμε λοιπόν και τρεις ακόμα φορές που η Βικυ Καγιά γύρισε τον χρόνο πίσω και έριξε μια ματιά στα εντυπωσιακά περασμένα.

Έτος: 2004, τόπος: Miami. Τω καιρώ εκείνω η Βίκυ Καγιά τολμούσε να κάνει ένα αποκαλυπτικό εξώφυλλο με το Esquire φορώντας το κόκκινο μπικίνι της και ποζάροντας στην άμμο του μακρινού Miami, γιατί τότε ακόμα οι παραγωγές των περιοδικών δεν χαμπάριαζαν από κρίση.

 

Έτος: Άγνωστο, κατηγορία: Σημαντικές συναντήσεις. «Αναμνήσεις» έγραψε η Βίκυ Καγιά στην συγκεκριμένη της φωτογραφία την οποία μοιράστηκε κάποτε στο Instagram. Για τις ανάγκες της τότε φωτογραφίσης, τα μαλλιά της είχε επιμεληθεί ο Στέφανος Βασιλάκης, ενώ αυτή ήταν η πρώτη της συνάντηση με τον φωτογράφο μόδας, Χρήστο Καρατζόλα.

 

Έτος: 1993, τοποθεσία: Πισίνα. Τα 25 χρόνια της καριέρας της γιόρταζε το 2018 η Βίκυ Καγιά, και το έκανε μεταξύ άλλων δημοσιεύοντας και την όλο φρεσκάδα και νιότη φωτογράφισή της με μαγιό για χάρη του σχεδιαστή και μέντορά της Βασίλη Ζούλια. «Τι υπέροχη διαδρομή ήταν αυτή! Ευχαριστώ!» είχε γράψει τότε η Βίκυ Καγιά. Βίκυ, εμείς ευχαριστούμε!

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Vickykaya_