CELEBRITIES

Βίκυ Καγιά: 6 φορές που η κόρη της πρωταγωνίστησε στο Instagram της. Ξανθά μαλλιά παντού

NDP Photo Agency

Η Μπιάνκα Κρασσά είναι το πρώτο παιδί της Βίκυς Καγιά με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και όπως και η μαμά της είναι γεννημένη μοντέλο. Δεν το βγάζω το συμπέρασμα έτσι από μόνη μου, είναι μια «βόλτα» στο Instagram της Βίκυς Καγιά που με πείθει, μαζί με τη φήμη που θέλει όποιον έχει δει φωτογραφίες της χωρίς pixel να την έχει χαρακτηρίσει πανέμορφη. Τον περασμένο Μάιο για να γιορτάσει τα τρίτα γενέθλια της Μπιάνκα η διάσημη μαμά της μας έδειξε πρώτη φορά το πρόσωπό της. Και κάπου εκεί οι φήμες έπαψαν να είναι φήμες και έγιναν πραγματικότητα.

Η Μπιάνκα ήταν η «συμπρωταγωνίστρια» της Βίκυς Καγιά για ένα στιγμιότυπο αφιερωμένο στην ημέρα της γυναίκας, που όπως είναι καθιερωμένο γιορτάστηκε στις 8 Μαρτίου.

 

Η φωτογραφία τους εκτός από ωδή στην ομορφιά και τη σαγήνη των ξανθών γυναικών ήταν και μια ωδή μέσω της λεζάντας της στην γυναικεία δύναμη. Με αυτή την αφορμή, λοιπόν, θυμηθήκαμε και τις πέντε ακόμα φορές που η ομορφιά της Μπιάνκα, το έμφυτο στυλ και η χάρη που κληρονόμησε και φυσικά τα ξανθά της μαλλιά έκλεψαν την παράσταση στις φωτογραφίες της Βίκυς Καγιά.

Πρόσωπο φεγγάρι

«Χρόνια Πολλά ηλιαχτίδα μου! Ξεχωριστό, φωτεινό, παιχνιδιάρικο και αστείο μικρό μου κορίτσι! Είμαι η πιο τυχερή μαμά στην Γη! Σε αγαπάμε πάρα πολύ!» έγραψε τον Μάιο του 2018 η Βίκυ Καγιά αφήνοντας για πρώτη φορά να φανεί το πρόσωπο της Μπιάνκα.

 

Καλοκαιρινές διακοπές

Ανέμελη και με φόντο το μπλε του Αιγαίου η Μπιάνκα απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της και η μαμά της την χαρακτηρίζει γοργόνα.

 

Splish splash

Αν δεν το ξέρεις μάθε πώς η Μπιάνκα εκτός από yoga την οποία κάνει από μωρό, κάνει σταθερά και κολύμβηση γιατί λατρεύει το νερό. Εδώ σε μια απόδραση με την μαμά της εντός των τειχών της πόλης το περασμένο καλοκαίρι.

 

Urban Chic

Η Μπιάνκα τα τζιν και τα ξανθά της μαλλιά ταιριάζουν υπέροχα με το κέντρο της πόλης και τα γκράφιτι στους τοίχους. Η φωτογραφία τραβήχτηκε μία ημέρα που η Βίκυ Καγιά την πήρε μαζί της στο γραφείο της στο Fashion Workshop που διευθύνει.

 

We will always have Paris

Ξανθά μαλλιά και γαλλική φινέτσα με φόντο τη Disneyland τον παράδεισο κάθε παιδιού και καταλαβαίνεις ότι αυτή ίσως να ήταν μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες στην ζωή της Μπιάνκα ως τώρα.

View this post on Instagram

Disneyland! #paris #motheranddaughter #justthetwoofus

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_) on

 

Το μοντέλο και παρουσιάστρια είναι αχώριστη με την μικρή της κόρη από την πρώτη ημέρα που ήρθε στη ζωή της. «Στο  πρώτο μου παιδί, την Μπιάνκα, με είχε πιάσει αυτή η μανία του να μην έχω βοήθεια και να είμαι σε όλα δίπλα της» είχε πει σε συνέντευξή της. Η στάση της αυτή άλλαξε όταν απέκτησε και τον γιο της Κάρολο Ηλία ωστόσο όπως διευκρίνιζε: «Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν είμαι δίπλα στα παιδιά μου. Με την Μπιάνκα πηγαίνουμε στις κούνιες, στις δραστηριότητες, παίζουμε μαζί. Όταν έρχεται το δεύτερο παιδί αρχικά παθαίνεις πανικό, τα χάνεις, καθώς δεν ξέρεις πού να πρωτοπάς και ποιο να πρωτοφροντίσεις».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency