CELEBRITIES

Βίκυ Χαρίτου: Το γλυκό κορίτσι των 90’s είναι σήμερα μια πολύ γοητευτική γυναίκα

Δεν μπορεί να έχεις μεγαλώσει στην δεκαετία του 1990 και να μην έχεις τραγουδήσει «Νύχτες στη Μύκονο», «Έρωτα πειρατή» ή το ευφάνταστο «Γιατί έχω στιλ και σεξαπίλ», ακόμα και αν στο μακρινό πια δημοτικό δεν καταλάβαινες για ποιο πράγμα μιλούσες. Αν τα έχεις τραγουδήσει θυμάσαι σίγουρα την γλυκιά φωνή και ταυτόχρονα την ακόμα πιο γλυκιά μορφή της Βίκυ Χαρίτου, της τραγουδίστριας πίσω από τις παραπάνω επιτυχίες.

 

Η Βίκυ γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Γνώρισε την επιτυχία απροσδόκητα όταν μέσω ενός φροντιστηρίου στο οποίο δούλευε ως φοιτήτρια γνώρισε μια φίλη τότε του Φοίβου και έγινε η πρώτη μούσα του. Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά «Στυλ» το 1993 είχε την υπογραφή του και ήταν γεμάτη επιτυχίες.

Η δεύτερη δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε έναν χρόνο αργότερα και περιείχε την τεράστια επιτυχία «Νύχτες στη Μύκονο». Τα επόμενα χρόνια τη βρήκαν στις πίστες  ενώ η τελευταία της ως τώρα δισκογραφική δουλειά ήταν το 1998 το «Μέθυσέ με».

 

 

«Ήμουν πολύ ερωτευμένη και έκανα και το παιδάκι μου τότε. Δεν μπορούσα να δουλεύω όλη νύχτα και το πρωί να τρέχω για δισκογραφία» είχε πει το 2015 στην εκπομπή ΦΜ Live η Βίκυ Χαρίτου που χρόνια αφού αποσύρθηκε από το τραγούδι επέστρεψε στο Πανεπιστήμιο, πήρε το πτυχίο της στα 38 της και πλέον διδάσκει Αγγλικά στο Αμερικάνικο Κολέγιο στη Θεσσαλονίκη.

Το πτυχίο του πήρε το φετινό καλοκαίρι και ο γιος της Βίκυς Χαρίτου και με αυτή την αφορμή η πρώην τραγουδίστρια μοιράστηκε μία φωτογραφία από την αποφοίτηση στο Facebook, όπου μπορείς να δεις πόσο γοητευτική παραμένει ακόμα και σήμερα.

 

Η ίδια πριν από λίγα χρόνια είχε κάνει και την τελευταία της δημόσια εμφάνιση σε βραδινή της έξοδο με την καλή της φίλη Δέσποινα Ολυμπίου, μία από τις ελάχιστες γνωριμίες που όπως έχει πει έχει κρατήσει από τον χώρο του τραγουδιού στη ζωή της.

Ndp

ΝDP Photo Agency