CELEBRITIES

Αν δε θυμάσαι τη Βερόνικα Αργέντζη πρέπει να την θυμηθείς

NDP Photo Agency

Πίσω στο 1992 η Βερόνικα Αργέντζη έκανε το ντεμπούτο της στην ελληνική τηλεόραση με το «Τμήμα Ηθών». Σχεδόν 30 χρόνια μετά εκείνη παραμένει μία πολύ γοητευτική γυναίκα που ασχολείται με το θέατρο αλλά δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην τηλεόραση. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι παντρεμένη με τον Διονύση Αντύπα και έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Αριάδνη.

Η Βερόνικα Αργέντζη βρέθηκε στην Τελετή απονομής Βραβείων «Κάρολος Κουν» και πόζαρε στο πλευρό του Δήμου Αβδελιώδη που τιμήθηκε με το Βραβείο Σκηνοθεσίας Ελληνικού Έργου «Επιτάφιος».

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αναφέρθηκε στη δημοσιότητα αλλά και τη συνειδητή απόφασή της να αποτραβηχτεί.

«Είχα πολύ μεγάλη ανάγκη να το κάνω. Είχα ανάγκη να καλυτερεύσω τον εαυτό μου, να προστατεύσω την οικογένεια μου, να δω τι είναι πραγματικά αυτά τα οποία θα ήθελα να κάνω. Με πίεσε και η πολύ μεγάλη δημοσιότητα και ήθελα να έχω το χρόνο μου και να τη διαχειριστώ και λίγο απ’ έξω. Ήταν πιο ανέμελα τα πράγματα εκείνη την εποχή και την ίδια στιγμή για ένα 19χρονο κορίτσι πιο επιθετικά. Θα χρειαζόταν ίσως να ήταν αυτό σε ένα μεγαλύτερο διάστημα για να έχεις την ωριμότητα να το διαχειριστείς. Εγώ θα σου πω ότι δούλευα 22 ώρες το 24ωρο τότε, με πολύ μεγάλη κούραση, αλλά και πολύ μεγάλη ευτυχία. Τώρα δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το κάνω.

Σήμερα λέω στον εαυτό μου ”κουράγιο, τα χρόνια περνάνε, αλλά περνάνε υπέρ σου γιατί εσωτερική είναι η ομορφιά”. Αυτό είναι μια ματαιοδοξία, γιατί εντάξει, όταν είσαι μια ωραία γυναίκα ή ένα ωραίο κορίτσι, οι άλλοι ζητάνε από εσένα να είσαι πάντα εκεί, ίδια, λες και είσαι άγαλμα.»

Επ πού πας; Εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency