CELEBRITIES

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου πήραν κόκκινα γυαλιά κι όλα γύρω σινεμά τα βλέπουν

ndp

Από το 2015 οπότε και παντρεύτηκαν, οι φορές που έχουμε δει σε κοινές εμφανίσεις τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τη Λίνα Πρίντζου είναι λίγες, καθώς το ζευγάρι επιλέγει να ζει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε κάθε μία από τις σπάνιες όμως κοινές τους εμφανίσεις διαπιστώνουμε ξανά και ξανά ότι μοιάζουν πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση μας έπεισε ότι εκτός από την αγάπη τους μοιράζονται και το ίδιο γούστο, αφού ντύθηκαν και οι δύο στις αποχρώσεις του μπλε και φόρεσαν από ένα ζευγάρι κόκκινα γυαλιά.

NDP

NDP Photo Agency

NDP

NDP Photo Agency

Διάβασε κι αυτό: Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος γιορτάζει την επέτειο γάμου του με μια αδημοσίευτη φωτογραφία

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Επίδαυρο όπου παρακολούθησαν τη φιλόδοξη πρόταση του Εθνικού Θεάτρου, την «Ορέστεια» του Αισχύλου που σκηνοθετήθηκε από τρεις γυναίκες σκηνοθέτιδες της νέας γενιάς. Πρόκειται για τη μόνη σωζώμενη τριλογία του Αρχαίου Δράματος που αποτελείται από τρία ξεχωριστά έργα. Τον Αγαμέμνονα σκηνοθέτησε η Ιώ Βουλγαράκη, τις Χοηφόρες η Λίλλυ Μελεμέ και τις Ευμενίδες η Γεωργία Μαυραγάνη.

Το ζευγάρι πόζαρε χαμογελαστό στο φακό κατά την είσοδό του στον χώρο του θεάτρου ενώ απαθανατίστηκε και αφού είχε βρει πια τις θέσεις του στο Αρχαίο Θέατρο. Αυτή η περίοδος σε αντίθεση με περασμένα καλοκαίρια στα οποία ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρισκόταν σε θεατρικές περιοδείες, είναι περίοδος θεατρικού διαλείμματος για τον ηθοποιό. «Μετά τον “Ερωτευμένο Σαίξπηρ”, θα κάνω ένα θεατρικό διάλειμμα για ενάμιση χρόνο για να ετοιμάσω κάτι κινηματογραφικό. Ένα κινηματογραφικό μου όνειρο, που απαιτεί από μένα να είμαι με όλες μου τις δυνάμεις εκεί», είχε εξηγήσει ο ίδιος σχετικά σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency