CELEBRITIES

Τζένη Θεωνά: Η εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

NDP

Σε μια όμορφη περίοδο αναμονής βρίσκεται η Τζένη Θεωνά που σε τέσσερις μήνες περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της Δήμο Αναστασιάδη. Η ηθοποιός περιμένει αγοράκι και όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα»: «Μου ήρθε λίγο ξαφνικό, αλλά δεν ήταν καθόλου σοκ. Αν μας ρωτούσες ένα χρόνο πριν ήμασταν απροετοίμαστοι, αλλά φλερτάραμε και με το ενδεχόμενο, δεν ήμασταν αρνητικοί. Ήταν και ο Δήμος πάρα πολύ χαρούμενος και αυτό με συγκίνησε πάρα πολύ, ποτέ δεν είπε κάτι, να έχει δεύτερες σκέψεις».

Η ηθοποιός κάνει λιγοστές δημόσιες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Η τελευταία από αυτές έγινε πριν από λίγες ημέρες στο Θέατρο Μουσούρη όπου παρακολούθησε, μαζί με τη συνάδελφό της Χρύσα Κλούβα, την παράσταση Ψέμα στο Ψέμα με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

«Είμαι τυχερή γιατί έχω μια υπέροχη εγκυμοσύνη. Έχουμε πολλή δουλειά και αρκετά γυρίσματα και χαίρομαι πολύ που εργάζομαι. Νομίζω ότι είναι μεγάλη ευλογία να περιμένεις παιδάκι και να νιώθεις δημιουργικός και δραστήριος, καθώς αυτό φέρνει φοβερή ισορροπία», είχε πει η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην σειρά του Open «Για πάντα παιδιά», σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι ζευγάρι τα τελευταία τέσσερα χρόνια και το αγοράκι τους θα γεννηθεί την άνοιξη. «Έχω την αίσθηση πως έχω εντρυφήσει στη γυναικεία ψυχολογία, κι αυτό επειδή αγαπώ πολύ τις γυναίκες – έχω πολλές φίλες και μια αδελφή με την οποία είμαστε πολύ κοντά. Σκεφτόμουν, λοιπόν, «τι θα κάνω αν είναι αγοράκι, πόσο εύκολα θα το καταλάβω, θα επικοινωνεί μόνο με τον μπαμπά του;». Ακόμη δεν ξέρω φυσικά. Όταν όμως μάθαμε πως το μωράκι είναι αγόρι, ένιωσα πως δεν θα ήθελα τίποτα άλλο. Τώρα απολαμβάνω τη συγκατοίκησή μας και ανυπομονώ να τον γνωρίσω» είχε πει στην ίδια συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε και την εγκυμοσύνη της η ηθοποιός.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency