CELEBRITIES

Έγκυος η Τζένη Θεωνά. Το φύλο του μωρού που περιμένει

ndp

Είναι η απόδειξη πως όταν θες να κρατήσεις κάτι πραγματικά για τον εαυτό σου, μπορείς. Η Τζένη Θεωνά είναι 5 μηνών έγκυος, κι όμως κανείς δεν ήξερε τίποτα. Το ανακοίνωσε η ίδια, όταν και όπως ήθελε. Πρόκειται για το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον τραγουδιστή και μουσικό Δήμο Αναστασιάδη, με τον οποίο είναι μαζί 4 χρόνια.

 

Η αποκάλυψη έγινε σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, όπου η ηθοποιός φωτογραφίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα. ««Ενίοτε γίνομαι αμυντική επειδή προσπαθώ να κρατήσω τις ισορροπίες. Μπορεί κάποιος να πει πως γίνομαι ακόμα και ξινή, αλλά είναι μάλλον συγκαλυμμένη αμηχανία. Απολαμβάνω πάρα πολύ την επικοινωνία, όμως τα media απαιτούν ειδική διαχείριση, και δεν είμαστε πάντα σε ετοιμότητα. Χρειάζεται τακτ και από τις δύο πλευρές. Σέβομαι το ότι πρόκειται για κομμάτι της δουλειάς μας, σέβομαι το ότι πρέπει να απαντήσουμε και σε ερωτήσεις για τη ζωή μας. Πιστεύω όμως ακράδαντα ότι πρέπει να υπάρχει κι ένα κομμάτι τελείως προσωπικό. Πρέπει να μπορείς να παίζεις ένα ρόλο χωρίς ο άλλος να προβάλλει σε σένα όλα αυτά που γνωρίζει για την ιδιωτική σου ζωή. Το να δημοσιοποιούνται συνεχώς πράγματα πριν καν να είσαι σίγουρος και κατασταλαγμένος δεν είναι και ό,τι πιο κομψό. Πλέον κι εγώ αισθάνομαι πολύ πιο χαλαρή, ανοιχτή και διαθέσιμη, όπως βλέπεις. Όλα χρειάζονται το χρόνο τους» αναφέρει στο δημοσιογράφο η όμορφη ηθοποιός.

NDP

 NDP Photo Agency

Κάτι που αναφέρει στη συνέντευξή της η Τζένη Θεωνά είναι πως πριν 2 χρόνια κάποιοι έγραψαν στα έντυπα πως ήταν έγκυος με τον Δήμο Αναστασιάδη, κάτι που δεν ίσχυε. Τώρα που συνέβη στ’ αλήθεια, δεν το ‘γραψε κανείς. «Αισθάνομαι πολύ τυχερή που είχα λίγο χρόνο για την οικογένεια και τον εαυτό μου, που έφτασα πρώτα σε ένα σχετικά ασφαλές σημείο της εγκυμοσύνης, και πλέον το μοιράζομαι μέσα απ’ την καρδιά μου και με πολλή χαρά».  Μάλιστα αποκάλυψε ότι περιμένει αγοράκι!

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency