CELEBRITIES

Τζένη Διαγούπη: “Με κάνει η κοινωνία να αισθάνομαι άσχημα για τα κιλά μου”

Ndp

Παρόλο που πέρσι έχασε 35 κιλά η Τζένη Διαγούπη δεν έχει πάψει να βιώνει τις επιπτώσεις του body shaming, όπως ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Άννα Πρέλεβιτς και την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

Η ηθοποιός περπατώντας στη Νέα Σμύρνη όπου ζει κι ενώ ξεναγούσε την Άννα Πρέλεβιτς στα σημεία των εφηβικών και νεανικών της αναμνήσεων αναφέρθηκε στο ζήτημα του body shaming λέγοντας στην Άννα Πρέλεβιτς: «Εμένα με κάνει η κοινωνία να αισθάνομαι άσχημα για τα κιλά μου, φυσικά. Ακόμα και τώρα που έχω χάσει 35 κιλά. Παραμένω χοντρή, δεν είμαι αδύνατη. Πώς θα με πει κάποιος έξω; Αδύνατη; Αδύνατη είσαι εσύ».

Η ηθοποιός μίλησε για ένα ακόμα «στίγμα» με το οποίο έρχεται αντιμέτωπη στην καθημερινότητά της καθώς εδώ και έναν χρόνο έχει επιλέξει να εργάζεται τα Σαββατοκύριακα στην καφετέρια του αδερφού της στον Πειραιά. «Είναι λίγο αστείο γιατί ρωτάνε τους σερβιτόρους αν η κοπέλα που κάθεται στο ταμείο είναι ηθοποιός. Κάποιες φορές είναι και λίγο στενάχωρο, μην πω ψυχοφθόρο και είναι βαριά η λέξη. Γιατί κρίνει κάποιος και λέει “δεν έχει δουλειά, γι’ αυτό δουλεύει στην καφετέρια».

Η ηθοποιός προσεχώς θα εμφανίζεται στη σκηνή του Shamone με τον Φώτη Σεργουλόπουλο στην παράσταση «Κάνω Καμπάκ» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency