Σωτηροπούλου - Μαραβέγιας: Μετακόμισαν στο ίδιο σπίτι και ζηλεύουμε τη γειτονιά τους

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.

Εδώ και εννέα μήνες μοιράζονται τη ζωή τους η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας και κάθε μέρα που περνά, τουλάχιστον σε ότι αφορά τη δημόσια εικόνα τους, δείχνουν να ερωτεύονται όλο και πιο πολύ. Το ζευγάρι σύμφωνα με τη Real Life αποφάσισε να κάνει και το επόμενο βήμα στη σχέση του μετακομίζοντας σε νέο σπίτι στην περιοχή του Μετς.

Στην ίδια γειτονιά ζούσε ως τώρα ο Κωστής Μαραβέγιας, ενώ η ηθοποιός διέμενε σε διαμέρισμα στο Γκάζι. Οι δυο τους από την αρχή της σχέσης τους περνούσαν την κάθε τους μέρα μαζί, ωστόσο όπως φαίνεται τώρα αποφάσισαν να το κάνουν και πιο επίσημα και σε νέο σπίτι.

Όσο για την περιοχή που διάλεξαν αυτή είναι από τις ομορφότερες της Αθήνας, ήσυχη και ταυτόχρονα πολύ κοντά στο κέντρο, ενώ αν μένεις ψηλά απολαμβάνεις και θέα είτε στην Ακρόπολη είτε στον Λυκαβηττό είτε και πανοραμικά παντού στην Αθήνα. Κάπως σαν τη θέα που ανέβασε πριν δύο ημέρες η Τόνια Σωτηροπούλου στο Instagram. Λες;

 

Πάντως αυτό το Σαββατοκύριακο το ζευγάρι άφησε πίσω του κούτες και μετακομίσεις και ταξίδεψε στο Λονδίνο από όπου δεν σταματούν να μοιράζονται απόψεις της πόλης στα social media.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/toniasotiropoulou

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ