CELEBRITIES

Θεοφανία Παπαθωμά: Οι αντιδράσεις των παιδιών της στις Άγριες Μέλισσες. Η “απαγορευμένη σκηνή” του Αχιλλέα

Η Θεοφανία Παπαθωμά επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια στην τηλεόραση, υποδυόμενη τη Βιολέττα στις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, τη σειρά που δείχνει να έχει κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό. Με αυτή την αφορμή καθώς και τον ρόλο της στην παράσταση «Ο Βαφτιστικός της Κυρίας» στην οποία συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο πλευρό του Χάρη Ρώμα, η ηθοποιός παραχώρησε δύο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις στο «Πρωινό» και την «Φωλιά των Κου Κου».

Διάβασε κι αυτό: Ο γιος της Θεοφανίας Παπαθωμά και του Πασχάλη Τσαρούχα είναι αντίγραφο της Θεοφανίας

Μιλώντας στο «Πρωινό» η Θεοφανία Παπαθωμά αποκάλυψε τις αντιδράσεις του γιου της Αχιλλέα τον οποίο απέκτησε από τον γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα και της 4,5 ετών κόρης της Αγάπης που έχει αποκτήσει με τον σύντροφό της Γρηγόρη Πετράκο. «Ο Αχιλλέας το βλέπει, του αρέσει πάρα πολύ. Η Αγάπη είναι 4,5 χρονών. Της αρέσει η σειρά αλλά έχει πολλές απορίες. Έχει καταλάβει τι δουλειά κάνω. Είδαμε τα σκηνή με το χαστούκι που μου έδινε ο Κωνσταντής και έκανε: “Μπαμ, μαμά μπαμ. Γιατί μαμά κλαις;”. Προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι είναι ψέματα. Στον Αχιλλέα αρέσει πολύ, έχει κολλήσει και είναι και δύσκολος. Του αρέσει πάρα πολύ όλο εκτός από την ερωτική σκηνή με τον Κωνσταντή, για την οποία μου είπε: “Αυτή τη σκηνή δε θα τη γυρίσεις”», είπε η Θεοφανία Παπαθωμά, που επιπλέον αποκάλυψε ότι η σχέση της ηρωίδας που υποδύεται με τον Κωνσταντή (τον ενσαρκώνει ο ηθοποιός Γιάννης Κουκουράκης) θα διακοπεί μετά από μία σκληρή σκηνή που δεν έχει ακόμα γυριστεί.

 

Τις αντιδράσεις των παιδιών της μοιράστηκε και με την κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου». Η ίδια απάντησε σε ερώτηση για το αν είχε δεχτεί πρόταση να είναι και στο «Κόκκινο Ποτάμι» λόγω της παλιότερης συνεργασίας της με τον Μανούσο Μανουσάκη. «Ο Μανούσος με πήρε ένα τηλέφωνο τότε για να μου ζητήσει όμως τηλέφωνο συναδέλφου» είπε γελώντας και κατέληξε πως ό,τι είναι να γίνει γίνεται. Que sera sera που λένε και οι Ιταλοί.

 

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε και για το μυστικό πίσω από την γοητευτική της εμφάνιση, ενώ έδωσε και τη δική της εξήγηση για το πώς γίνεται να την αγαπούν τόσο οι γυναίκες. «Κάνω θετικές σκέψεις, έχω καλή καρδιά και προσέχω και τη διατροφή μου» είπε η ηθοποιός που στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση της με τις γυναίκες λέγοντας: «Με αγαπούν οι γυναίκες. Και μου το ρωτάνε, είναι πολύ περίεργο για κάποιους γιατί λένε ότι είμαστε ανταγωνιστικές. Τους λέω ότι με αγαπούν οι γυναίκες γιατί δεν κλέβω άνδρες, και μου λένε “καλά και που το ξέρουν;” και απαντώ: “Το γράφει το κούτελό μου”». Όλοι για ένα καθαρό κούτελο ζούμε, ως γνωστόν, Θεοφανία μου.