CELEBRITIES

Η Θεοδωρίδου απάντησε στον Τριαντάφυλλο για την “μία στο τόσο” σχέση τους και τράβηξε κόκκινη γραμμή

NDP Photo Agency

Το "don't kiss and tell" είναι μια έκφραση που μάλλον ο Τριαντάφυλλος δεν έμαθε εγκαίρως. Τουλάχιστον αυτό έδειξαν οι δηλώσεις του στην Φωτεινή Πετρογιάννη και την εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται» όταν ρωτήθηκε για τη φύση της σχέσης του με την Νατάσα Θεοδωρίδου. Ο Τριαντάφυλλος είχε γράψει το τραγούδι «Αχάριστη καρδιά» για εκείνη και πολλές ακόμα επιτυχίες στα πρώτα της CD.

 

«Όχι δεν είχαμε σχέση ερωτική, μόνο φιλική» ξεκίνησε να λέει ο Τριαντάφυλλος και ως εδώ όλα φαίνονταν να κυλούν καλά. Μετά όμως ήρθε η αναπάντεχη συνέχεια: «Άντε μία στο τόσο ρε παιδί μου… δηλαδή είμαστε πολύ αγαπημένοι κατάλαβες; Αλήθεια σου λέω. Με έβλεπε πολύ ωραία, πολύ τρυφερά, ήταν πολύ καλή μαζί μου» είπε φανερά αμήχανος σαν να αντιλαμβανόταν πόσο «Απόψε να γράψεις λάθος» ήταν η κάθε του λέξη τη στιγμή που την ξεστόμιζε.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έδωσε την δική της απάντηση στην εκπομπή Happy Day και πάλι του Alpha και την απάντησή της αναπαρήγαγε και η «Φωλιά των Κου Κου».

 

«Πάλι ο Τριαντάφυλλος μίλησε; Τι είπε παιδιά ο Τριαντάφυλλος; Σοκ» είπε αρχικά η Νατάσα Θεοδωρίδου και μόλις ανασυγκροτήθηκε σημείωσε: «Ο Τριαντάφυλλος στα τρία πρώτα χρόνια της καριέρας μου, μού έγραψε πάρα πολύ ωραία τραγούδια, που είναι ακόμη μεγάλες επιτυχίες και αγαπήθηκαν πολύ από τον κόσμο. Είναι ένα πολύ ταλαντούχο πλάσμα, δεν τον παρακολουθώ πολύ τελευταία να πω την αλήθεια. Τον ευχαριστώ πολύ για τα τραγούδια που μου έγραψε. Αυτό έχει σημασία για μένα. Το τι λέει και τι κάνει δεν με ενδιαφέρει καθόλου», είπε η Νατάσσα Θεοδωρίδου. Και τράβηξε την κοκκινη γραμμή της σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency