CELEBRITIES

Τόσο άντεξε ο έρωτας για Taylor Swift και Tom Hiddleston

Ούτε τρεις μήνες δε διήρκεσε το πολυδιαφημισμένο ειδύλλιο ανάμεσα σε Taylor Swift και Tom Hiddleston. Το κορίτσι με την καρδιά - αγκινάρα, μόλις δύο εβδομάδες αφού χώρισε με τον Calvin Harris ξεκίνησε να δημοσιοποιεί τον έρωτά της για τον Tom.

Όταν όμως μετά από ένα τρομερά παθιασμένο καλοκαίρι, o Tom της ζήτησε να τον συνοδεύσει στα Emmy Awards, εκείνη άρχισε να αναρωτιέται αν ο σύντροφός της είναι μαζι της για τους σωστούς λόγους.

Αφού συστήθηκαν οι συμπέθεροι, έμεινε ο ένας στο σπίτι του άλλου, και όλη η υφήλιος ενημερώθηκε για το πόσο ερωτευμένοι είναι Swift και Hiddleston, η Τaylor συνειδητοποίησε ότι όλη αυτή η δημοσιότητα δε μπορεί παρά να φέρει αρνητικά αποτελέσματα. Ο Τom από τη μεριά του ήθελε να κρατήσει τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα στην ευτυχία τους, γεγονός με το οποίο δεν ένιωθε πολύ άνετα η Taylor και αποφάσισε ότι πρέπει να πάψουν να είναι μαζί.

Φυσικά υπάρχουν και οι πηγές που λένε ότι με τόσο έντονη και δυνατή αρχή, είναι πολύ δύσκολο να κρατηθεί ζωντανή μια σχέση.

Εννοείται πως τα παιδιά σχεδιάζουν να μείνουν φίλοι. Μέχρι το επόμενο ξεκατίνιασμα στο instagram δηλαδή.