CELEBRITIES

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Τατιάνας Μπλάτνικ στο fashion show της Mary Katrantzou

NDP Photo Agency

Ο ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο έγινε το σκηνικό μίας από τις πιο εμπνευσμένες συλλογές της σχεδιάστριας Mary Katrantzou. Το ατμοσφαιρικό show παρακολούθησαν πολλές διάσημες κυρίες της εγχώριας showbiz. Η Τατιάνα Μπλάτνικ ήταν εκεί και πρέπει να αποδοθούν τα εύσημα. Η εμφάνισή της ήταν εντυπωσιακή.

Διάβασε ακόμα: Το χτένισμα που είδαμε στο show της Mary Katrantzou είναι ήδη μέσα στα hot hair trends του χειμώνα

Για την περίσταση, επέλεξε μια μακριά λευκή τουαλέτα δια χειρός Mary Katrantzou με τα χαρακτηριστικά πολύχρωμα κεντήματα και παγιέτες. Το σημείο κλειδί ήταν τα off shoulder μανίκια του φορέματος. Πολύ σωστά συνδύασε ένα ζευγάρι σανδάλια με κρύσταλλα.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Αυτοί οι ώμοι και το στιλ ζιβάγκο του φορέματος χρειάζονταν έναν κότσο. Και τον είχαν. Διακριτικά σκουλαρίκια ολοκλήρωσαν το σύνολο.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Βήμα είχε αναφερθεί στην Ελλάδα λέγοντας: «Στην Ελλάδα έχω αισθανθεί μόνο φιλοξενία. Παντού, όπου κι αν πάω, με περιστοιχίζουν άνθρωποι με θετικά αισθήματα. Όσο για εμένα, αισθάνομαι πολίτης του κόσμου. Η μητέρα μου είναι από τη Γερμανία, ο πατέρας μου ήταν από τη Σλοβενία, εγώ γεννήθηκα στη Βενεζουέλα και μεγάλωσα στην Ελβετία φοιτώντας σε διεθνή σχολεία. Κι έτσι αισθάνομαι άνετα σε όλες τις χώρες. Όμως τώρα δημιουργώ ρίζες στην Ελλάδα. Δεν είναι μόνο ότι σέβομαι την Ελλάδα, δεν μου αρέσει απλώς, αλλά με έχει κερδίσει και με έχει συναρπάσει. Έχω πολύ ισχυρά αισθήματα για τη χώρα και, μέσα από τις πρωτοβουλίες για τις οποίες εργάζομαι με υπέροχους ανθρώπους, δένομαι με την Ελλάδα όλο και περισσότερο. Οι άνθρωποι είναι ανοιχτοί και θερμοί και είμαι ευγνώμων για τον τρόπο που με έχουν αγκαλιάσει».

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency