Η μαμά και η κόρη της Τάμτα μαζί της στην Eurovision. Η φωτογραφία στο αεροδρόμιο

Τρεις γενιές μαζί στο Τελ Αβίβ για την Eurovision. Η μαμά και η κόρη της Τάμτα μαζί της στο Replay.

Η Τάμτα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision και έφτασε η στιγμή να ταξιδέψει μαζί με την ομάδα της στο Τελ Αβιβ, τόπο διεξαγωγής του φετινού διαγωνισμού. Ο πρώτος ημιτελικός θα διεξαχθεί στις 14 Μαίου και η Τάμτα θα είναι η πρώτη συμμετοχή που θα εμφανιστεί στη σκηνή.

Μαζί της στο ταξίδι και η μαμά και η κόρη της. Είναι ίσως η πρώτη φορά που τις βλέπουμε και τις τρεις μαζί. Η 23χρονη Άννυ έχει μεγαλώσει πολύ και μοιάζει πολύ στη μαμά της. Να μιλήσουμε και για την ομοιότητα της Τάμτα με τη δική της μητέρα. Τις λες και ίδιες.

 

Λίγο πριν αναχωρήσει ανέφερε στους δημοσιογράφους: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ήρθε η στιγμή και πάω! Νομίζω αγχωμένη ήμουνα, γιατί όλα τα διαδικαστικά ήταν λίγο δύσκολα. Όλα ήταν τελευταία στιγμή ως συνήθως. Δεν έχω ιδέα για τα στοιχήματα, δεν έχω κοιτάξει τίποτα ούτε θα ήθελα να κοιτάξω. Θα πάω και όπου βγει. Θα πάω και θα είναι μαζί μου η μαμά και η κόρη μου. Όταν άκουσα ότι θα εμφανιστώ πρώτη στον ημιτελικό είπα: “Θεέ μου, γιατί με δοκιμάζεις άλλο; Δεν ξέρεις ότι είμαι δυνατή;”. Όσο με αγχώνει τόσο με πωρώνει. Θα είμαι ικανοποιημένη με οποιαδήποτε θέση! Πάω να ζήσω μία υπέροχη εμπειρία και θέλω να ευχαριστήσω την Ελλάδα γιατί μου έδωσε τις βάσεις να φτάσω εδώ που έχω φτάσει».

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/officialtamta/

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

equalizer

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ