CELEBRITIES

Η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε για το διαζύγιό της μετά από 30 χρόνια γάμου

ndp

Η Ταμίλα Κουλίεβα δεν έχει ζήσει μια ζωή συνηθισμένη. Για χάρη του έρωτα και παρόλο που είχε ξεκινήσει την καριέρα της στην πατρίδα της τη Ρωσία με τρεις πρωταγωνιστικούς ρόλους στον κινηματογράφο, ακολούθησε στην Ελλάδα τον Γρηγόρη Καραντινάκη με τον οποίο παντρεύτηκαν και απέκτησαν έναν γιο που σήμερα είναι 28 ετών.

Η ίδια χαρακτήριζε τον εαυτό της «ερωτική μετανάστρια» και ακόμα το κάνει, ενώ το περασμένο καλοκαίρι αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι έχει πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της μετά από 30 χρόνια γάμου. Το θέμα του διαζυγίου σχολίασε μιλώντας στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου».

 

«Μια χωρισμένη γυναίκα δεν μπορεί να δίνει συμβουλές σε μια άλλη γυναίκα; Δεν έχει σημασία αν είσαι παντρεμένος ή διαζευγμένος. Σημασία έχει η εμπειρία ζωής του καθενός. Νομίζω ότι έχω αρκετή εμπειρία, μόνο και μόνο αν σκεφτούμε το γεγονός ότι κουβαλάω δυο πολιτισμούς» είπε σχετικά η Ταμίλα Κουλίεβα απαντώντας στο σχόλιο ότι τα λόγια της βοηθούν άλλες γυναίκες.

Η ίδια μίλησε για τον γιο της και πώς θα αντιδρούσε αν εκείνος της ανακοίνωνε πώς θα γίνει ερωτικός μετανάστης. «Αν αυτό θα τον έκανε ευτυχισμένο τι να πω; Τελευταία έχω γίνει αρκετά Ελληνίδα μάνα και τον πιέζω αρκετά. Αλλά κάποια στιγμή τα παιδιά μεγαλώνουν και φεύγουν και πρέπει να το συνειδητοποιήσεις αυτό το γεγονός, να το καταλάβεις, πράγμα που δεν είναι εύκολο»

Η Ταμίλα Κουλίεβα δήλωσε πολύ περήφανη που έχει καταφέρει πλέον να σκέφτεται ελληνικά και που έχει χαράξει μια καλλιτεχνική πορεία σε μια γλώσσα που δεν είναι η μητρική της. «Καημό το έχω να παίξω στη μητρική μου γλώσσα θέατρο» εξομολογήθηκε ενώ για την παράσταση «Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές» στην οποία συμμετέχει φέτος σημείωσε: «Σε αυτό το έργο βρήκα ένα θέμα το οποίο θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό, το θέμα της αυτοδικίας και με ποιο τρόπο μία κοινωνία παίρνει στα χέρια της τη δικαιοσύνη».

Κέντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency