CELEBRITIES

Στράτος Τζώρτζογλου: Το Instagram του μοιάζει με απάντηση λευκώματος στο “Τι εστί έρως;”

ndp

Ο Στράτος Τζώρτζογλου, παρόλο που έπαιζε συχνά τον μοιραίο άνδρα που οδηγούσε τις γυναίκες στην καταστροφή στις ελληνικές σειρές του '90 και όχι μόνο, αποδεικνύεται πολύ τρυφερός στην προσωπική του ζωή. Ο ηθοποιός είναι ερωτευμένος με τη σύντροφό του Σοφία Μαριόλα. Είναι τόσο ερωτευμένος που όπως έχει ανακοινώσει θα ανέβει στις 16 Ιουνίου τα σκαλιά της εκκλησίας στα Χανιά, με τρεις κουμπάρους μεταξύ των οποίων και η καλή του φίλη Βάνα Μπάρμπα. Ο έρωτάς τους είναι συχνά το αντικείμενο των αναρτήσεων του Στράτου Τζώρτζογλου στο Instagram, ο οποίος εκτός από τις τρυφερές εικόνες τους μοιράζεται και τα αποφθέγματά του για τον έρωτα και την αγάπη.

«Για να πω την αλήθεια, όταν γνώρισα τη Σοφία το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν να κάνω σχέση. Ήμουν καλά με τον εαυτό μου. Δεν με απασχολούσε καν το θέμα “σχέση” και πόσο μάλλον “γάμος”. Ζούσα μεταξύ Νέας Υόρκης και Αθήνας και είχα βρει τις ισορροπίες μου. Ώσπου γνώρισα τη Σοφία», είχε δηλώσει ο ηθοποιός και όπως θα δεις η ζωή του πλέον έχει αποκτήσει το γλυκό ροζ χρώμα του έρωτα. Είναι τόσο φανερό δε, αυτό το χρώμα στο Instagram του που σίγουρα θα το παρατηρήσεις κι εσύ. Δεν τολμάμε να σκεφτούμε τι ανάρτηση θα κάνει για του Αγίου Βαλεντίνου.

«Σοφία για πάντα. Η Σοφία ισούται με την αιώνια αγάπη» σημείωνε ο Στράτος Τζώρτζογλου στην φωτογραφία με την καλή του πάνω στην οποία αναγραφόταν το εξής ρητό: «Η αληθινή δύναμη ενός άνδρα βρίσκεται στο μέγεθος του χαμόγελου στην γυναίκα που βρίσκεται… (μάλλον πλάι του ήθελε να καταλήξει)»

 

«Σ’ αγαπούσα πριν μας δω μαζί…» γράφει ο τοίχος δίπλα στη Σοφία και ο Στράτος συμφωνεί και επαυξάνει. «Το εννοώ» θα απαντήσει και η Σοφία στα σχόλια της στην φωτογραφία.

 

«Όταν τα όνειρα της νιότης σου γίνονται πραγματικότητα» σχολίασε στην φωτογραφία του που έφερε την φράση: «Κάθε στιγμή μαζί σου είναι και μια επιβεβαίωση ότι τα παιδικά όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα»

View this post on Instagram

When your dreams of your youth become your reality

A post shared by tzortzoglou stratos (@stratos_tzortzoglou) on

 

«Αιώνια αγάπη, αιώνιο φιλί» γράφει λακωνικά σε ένα ερωτευμένο στιγμιότυπο στη Σαντορίνη.

View this post on Instagram

Endless Love endless kiss

A post shared by tzortzoglou stratos (@stratos_tzortzoglou) on

 

«Το μεγάλο ΑΧ στο Τιτάνιο Ταξίδι του Έρωτα. Στράτος και Σοφία» έγραφε σε ένα ακόμα στιγμιότυπο τραβηγμένο από τον έτερο κουμπάρο τους, Γιώργο Δεσύπρη.

 

Αχ και πάλι αχ Στράτο μου.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency