CELEBRITIES

Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Η πρώτη φωτογραφία του γάμου τους

ndp

Μπορεί η Κατερίνα Στικούδη και Βαγγέλης Σερίφης να προσπάθησαν πολύ να κρατήσουν τον γάμο τους «μυστικό» μέχρι τελευταίας στιγμής αλλά τα δημοσιεύματα αποκάλυψαν ότι σκόπευαν να παντρευτούν το πρωί του Σαββάτου 25 Αυγούστου στo χωριό Μορφάτι Θεσπρωτίας. Ο κουμπάρος τους Γιάννης Παπαδάκος ήταν εκείνος που μοιράστηκε και την πρώτη φωτογραφία από το χαρμόσυνο γεγονός.

Ως σκηνοθέτης ταινιών αλλά και μουσικών video ο Γιάννης Παπαδάκος αστειεύτηκε σημειώνοντας «Όχι, δεν είναι video clip» και μοιράστηκε την παρακάτω φωτογραφία με τους κουμπάρους του σε Insta Story.

Instagram/Yiannispapadakos

 

Καλεσμένοι στο γάμο ήταν συγγενείς, φίλοι και γνωστοί που προκλήθηκαν τηλεφωνικά, με τη θερμή παράκληση για διακριτικότητα, προκειμένου το μυστήριο να κρατηθεί κρυφό. Σε αυτό συνέβαλε και ο τόπος που η Κατερίνα και ο Βαγγέλης επέλεξαν για να τελεστεί το Μυστήριο που δεν είναι άλλος από τον τόπο καταγωγής του γαμπρού. Η Κατερίνα Στικούδη και ο DJ Rico όπως είναι το καλλιτεχνικό όνομα του Βαγγέλη Σερίφη είναι μαζί εδώ και 9 χρόνια. Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε το 2017. Έναν χρόνο νωρίτερα είχαν περάσει σοβαρή κρίση στη σχέση τους ωστόσο σύντομα τα ξαναβρήκαν και σήμερα έγραψαν το δικό τους «Happily ever after» στην ιστορία της σχέσης τους.

Να ζήσουν ευτυχισμένοι.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency