CELEBRITIES

Ο Αντώνης Σρόιτερ δημοσίευσε φωτογραφία από τα 30 του και είναι ολόιδιος

NDP Photo Agency

Τι 30, τι 45; Οι ηλικίες όπως έχουμε πει πολλές φορές είναι απλοί αριθμοί και ειδικά στην περίπτωση του Αντώνη Σρόιτερ αυτό το κλισέ βρίσκει την πλήρη εφαρμογή του. Ο anhorman του Alpha, κλείνει σήμερα τα 45 του χρόνια και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία από τα νιάτα του, τότε που μάλλον μόλις είχε αρχίσει να υποψιάζεται όσα θα ακολουθούσαν στη ζωή του. Αυτό που σίγουρα δεν θα μπορούσε να φανταστεί πάντως ο 30χρονος Αντώνης Σρόιτερ ήταν πως στα 45 του θα ήταν ολόιδιος. Το ίδιο πυκνό μαλλί, το ίδιο βλέμμα, το ίδιο στραβό χαμόγελο, λίγες ρυτίδες έκφρασης και μυώδες κορμί. Η γοητεία προσωποποιημένη από τα 30 μέχρι τα 45, αναλλοίωτη.

Διάβασε επίσης: Ο Αντώνης Σρόιτερ ανεβάζει φωτογραφία της κόρης του στο Instagram

«Γενέθλια σήμερα, κλείνω 16.430 μέρες σε αυτόν τον πλανήτη. Τι έχω μάθει; Ότι πρέπει να τις μετράς και να τις αξιοποιείς μια μια, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πόσες σου μένουν. (Η φωτο τραβηγμένη πριν 5.475 μέρες ακριβώς)» έγραψε ο Αντώνης Σρόιτερ και μας άφηνε να προσπαθούμε να κάνουμε υπολογισμούς να δούμε πριν από πόσους μήνες μπορεί να τράβηξε μια τόσο όμοια με τον σημερινό του εαυτό φωτογραφία. Οι μήνες έγιναν χρόνια, τα χρόνια δεκαετία και τα 15 έτη το κοντέρ σταμάτησε.

 

Κι αν μας βρίσκεις υπερβολικές δες και μία φωτογραφία του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha από το περασμένο καλοκαίρι και θα καταλάβεις τι εννοούμε.

Διάβασε επίσης: Οι 10 άνδρες του Hollywood που όσο μεγαλώνουν τόσο πιο ωραίοι γίνονται και καλή σας μέρα

Ο Αντώνης Σρόιτερ μπήκε στον στίβο της παρουσίασης δελτίου ειδήσεων πριν από 10 χρόνια, ως νέο πρόσωπο χωρίς προηγούμενη τηλεοπτική εμπειρία. «Αν με ενόχλησε εκείνες τις στιγμές που εγώ έμπαινα σε αυτόν τον ωκεανό να κολυμπήσω; Τότε δεν είχα και πολύ χρόνο να ενοχληθώ. Είχα άλλα πράγματα στο κεφάλι μου, γιατί όταν αναλαμβάνεις κάτι τέτοιο, οι πιθανότητες είναι δύο: ή θα σε υποδεχτεί ο κόσμος πολύ άσχημα, υπό την έννοια “Ποιος είναι αυτός που βάλανε να πει δελτίο;” και θα καταστραφείς, ή θα πάει καλά. Άρα, όταν έχεις ένα τέτοιο στοίχημα να αντιμετωπίσεις, δεν βλέπεις εκείνη την ώρα καθόλου τι έγραψε ο τάδε εκεί και τι είπε ο τάδε αλλού. Δίνεις μία μάχη, δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς» είχε πει σε συνέντευξή του για την ενδεχόμενη καχυποψία με την οποία τον αντιμετώπισαν τότε στον χώρο. «Αν το δούμε τώρα, που έκλεισα 10 χρόνια στο δελτίο, δεν θα σου πω για τα νούμερα ότι είναι καλά, ότι είμαστε 5 χρόνια πρώτοι κ.λπ., γιατί μπορεί μετά να είμαστε 5 χρόνια δεύτεροι και μετά από 5 χρόνια να είμαστε για 5 χρόνια τρίτοι… Νομίζω πως αυτή η πορεία έχει μια αξιοπρέπεια μέσα της, κι αυτό θέλω να κρατάω εγώ. Μπορεί να αρέσουμε σε κάποιους, και σαν δελτίο και εγώ προσωπικά, μπορεί να μην αρέσουμε σε άλλους, αλλά δεν θα σου πει κανείς ότι είμαστε αναξιοπρεπείς ή “κίτρινοι” ή αντιπαθείς ή οτιδήποτε άλλο. Κρατάω ότι, πάνω απ’ όλα, έχω διατηρήσει την αξιοπρέπειά μου σε αυτήν την πορεία», συμπλήρωνε ο Αντώνης Σρόιτερ.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency