CELEBRITIES

Οι Spice Girls θα επανενωθούν και θα πάρουν από μια μικρή περιουσία

AP Photo/ Matt Sayles

Πόσα λεφτά θα έδινες για να δεις (ξανά) στη σκηνή τις Spice Girls; Έξι χρόνια μετά την τελευταία φορά που και τα πέντε μέλη του πιο διάσημου girl band βρέθηκαν στο ίδιο δωμάτιο, συζητείται πιο έντονα από ποτέ η επανένωσή τους.

Η Victoria και η Geri είναι οι πιο δύσκολες αφού αρνούνται να δεσμευτούν για ένα κανονικό tour λόγω «οικογενειακών υποχρεώσεων». Παρόλ’ αυτά, πιθανότατα να ηχογραφήσουν ένα άλμπουμ με τις μεγαλύτερές τους επιτυχίες, να παρουσιάσουν ένα τηλεοπτικό show και να κάνουν και μερικά shows στην Κίνα.

Love my girls!!! So many kisses!!! X Exciting x #friendshipneverends #girlpower

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

Όλα αυτά προέκυψαν μετά από φήμες που κυκλοφόρησαν ότι η Mel B βρέθηκε κρυφά με τις άλλες τέσσερις στο Λονδίνο. Η τελευταία που λέγεται πως υπέγραψε, είναι η Victoria. Η Posh συμφώνησε να συμμετέχει σε αυτό το reunion το οποίο θα αποφέρει 10 εκατομμύρια λίρες στην κάθε μία, με τον όρο να μη χρειαστεί να τραγουδήσει.

Μέσα σε όλη αυτή την παράνοια, η Mel B ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram, στην οποία οι fans της διέκριναν ότι το δέρμα της είναι πιο λευκό από ποτέ και την κατηγόρησαν ότι κάνει αισθητικές επεμβάσεις για να ασπρίσει.

 

Εκείνη απάντησε με το διπλωματικότατο «πράγματα πρέπει να μαυρίσω».

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/ Matt Sayles