CELEBRITIES

H Mel B αποκάλυψε την ερωτική σχέση της με την Geri Halliwell αλλά εκείνη την αρνείται. You Spicy Girls!

Photo by Joel Ryan/Invision/AP

Είναι μία φράση που μάθαμε από τις διαφημίσεις, αυτή που λέει «Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς» που θα μπορούσε να βρει την πλήρη εφαρμογή της στη συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγες ημέρες η Mel B, των Spice Girls σε τηλεοπτική εκπομπή. Με πάσα ειλικρίνεια, σύμφωνα με την ίδια, η Mel B παραδέχτηκε ότι έχει κοιμηθεί με όλα τα μέλη της μπάντας στο ίδιο κρεβάτι «αλλά όχι με τον τρόπο που εννοείς» όπως ξεκαθάρισε. Με τον τρόπο που εννοούσε ο παρουσιαστής, Pierce Morgan, κοιμήθηκε μόνο με την Geri Halliwell, ξεκαθάρισε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα απαντώντας σε παλιές φήμες από την εποχή που οι Spice Girls βρίσκονταν στο απόγειο της καριέρας τους. Τι ήθελε κι εκείνη να το πει, μου λες;

«Θα με μισήσει γι’ αυτό γιατί είναι πολύ καθωσπρέπει στο σπίτι της στην εξοχή με τον άνδρα της, αλλά ανήκει στο παρελθόν» είπε στην συνέχεια η Mel B μαντεύοντας ίσως την αντίδραση της συναδέλφου της. Έκτοτε πολλά στόματα άνοιξαν και κάποια από αυτά είπαν στην Daily Mail ότι δεν ήταν κάποιο one night stand που ειχε συμβεί μεταξύ τους αλλά μια σχέση διάρκειας 12 μηνών τουλάχιστον.

Το μόνο στόμα που παρέμενε ερμητικά κλειστό ήταν της Geri που κατά τα δημοσιογραφικά κλισέ «έσπασε τη σιωπή της» μέσω του αντιπροσώπου της την Πρωταπριλιά. «Ήταν πολύ απογοητευτικό να διαβάζει για όλες αυτές τις φήμες ξανά, και ειδικά την ημέρα της μητέρας από όλες τις ημέρες. Η Geri αγαπά τις Spice Girls: Emma, Melanie, Melanie και Victoria [Beckham]. Θα ήθελε οι θαυμαστές τους να ξέρουν ότι αυτά που αναφέρθηκαν πρόσφατα δεν ήταν αλήθεια και πλήγωσαν πολύ την οικογένειά της» ανέφερε η δήλωση μέσω της οποία η Geri διευκρίνισε πώς παρά την πληγή που της άνοιξαν τα λεγόμενα της Mel B δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με το reunion των Spice Girls. «Η Geri ανυπομονεί να δει τα κορίτσια και όλους τους θαυμαστές τους στην περιοδεία, να περάσει καλά με όλους και να δημιουργήσει καινούριες αναμνήσεις».

Η Mel B πάντως έσπευσε να της τηλεφωνήσει μετά την εκπομπή όπως είπε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη. «Μιλήσαμε με την Geri. Της έστειλα μήνυμα και της είπα ότι παραδέχτηκα ότι είχαμε κάτι και να μην ανησυχεί γιατί δεν αποκάλυψα λεπτομέρειες και ήταν κάτι που έγινε πριν τον σύζυγό σου και πριν αποκτήσεις παιδιά και πριν και εγώ να αποκτήσω παιδιά. Μιλήσαμε για ώρα» είπε η ίδια.

Τα πραγματικά αισθήματα και αν αυτό κόστισε στην φιλία των δύο γυναικών θα φανεί αν μη τι άλλο στη σκηνή.

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Joel Ryan/Invision/AP