CELEBRITIES

Σόφη Πασχάλη- Ηλίας Γκότσης: Είναι ζευγάρι;

NDP

Συχνά ακούς ότι πρέπει να έχεις κοινά ενδιαφέροντα και καταβολές με τον εκάστοτε υποψήφιο σύντροφό σου για να πετύχει μια σχέση. Ε, αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε η Σόφη Πασχάλη και ο Ηλίας Γκότσης αν ισχύουν οι φήμες που τους θέλουν ζευγάρι έχουν πετύχει τζακ ποτ.

Οι δυο τους εκτός του ότι έχουν περάσει αν και σε διαφορετικούς τηλεοπτικούς κύκλους την κοινή εμπειρία του “Survivor”, ασχολούνται επίσης επαγγελματικά με τον χώρο της άθλησης και αυτό είναι σίγουρα ένα σοβαρό κοινό. Επίσης αγαπούν και οι δύο τόσο τα ταξίδια, που αποφάσισαν να κάνουν παρέα μια ταξιδιωτική εκπομπή. Μάλιστα τα πρώτα γυρίσματα έχουν ήδη γίνει όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day.  «Η εκπομπή ετοιμάζεται και πήγαν για 10 μέρες στην Αφρική, είναι ταξιδιωτική  με στοιχεία reality. Δεν θα έχουν κάποιο καλεσμένο, θα βιώνουμε την καθημερινότητα τους» είπε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Κι όπως αναρωτιέσαι κι εσύ τι reality μπορεί να χτιστεί με μία φιλική – επαγγελματική σχέση, έτσι αναρωτήθηκε και η Τίνα Μεσαροπούλου και κάτι ανακάλυψε: «Πάνω εκεί ρωτάω και εγώ τι στοιχεία reality να έχει μία φιλική σχέση και μήπως υπάρχει κάτι παραπάνω. Η Σόφη δεν το απέκλεισε και είπε ότι μπορεί να αποκαλυφθεί σε κανένα μήνα, δεν μου το αποκάλυψε ότι είναι μαζί. Σε εστιατόρια τους έχουν δει ότι έχουν έρθει πιο κοντά, Ταιριάζουν», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος. Πράγματι ο νικητής του “Survivor 2” και η παίκτρια του πρώτου “Survivor”, εμφανίζονται συχνά μαζί σε κοσμικές εκδηλώσεις και αποχωρούν μαζί από αυτές κι αυτό σίγουρα κάτι δείχνει για την οικειότητα και την πολύ καλή σχέση μεταξύ τους. Ο χρόνος θα δείξει πώς αυτή θα εξελιχθεί.

Οι φήμες πάντως που θέλουν να υπάρχει ένας νέος έρωτας με άρωμα “Survivor” έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso είχε γράψει για μια βραδινή τους έξοδο και μια εξόρμηση στην Αράχοβα για δύο που είχε προηγηθεί ενώ η κάμερα της εκπομπής “Oh La La” του ΣΚΑΪ τους είχε ξαφνιάσει όταν τους είχε συναντήσει τυχαία σε ένα ραντεβού τους στο Σύνταγμα. Βέβαια κανείς δεν είχε αναφέρει με βεβαιότητα ότι οι δυο βετεράνοι του reality επιβίωσης είναι μαζί.

Πάντως αφού δεν το απέκλεισε η Σόφη, μην το αποκλείεις ούτε εσύ να τους δεις στην εκπομπή τους ερωτευμένους. Όσο για το που θα τους δεις, αυτό παραμένει άγνωστο, αλλά όπως σημείωσε η δημοσιογράφος της ομάδας του “Happy Day” η Σόφη Πασχάλη «συζητά με τρία κανάλια για την επόμενη σεζόν».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency