CELEBRITIES

Διάσημες γυναίκες με (γοητευτικό) κενό στα μπροστινά δόντια και η περίπτωση της Dakota Johnson

Charles Sykes/Invision/AP

Η Dakota Johnson πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας ''The Peanut Butter Falcon'' στην οποία και πρωταγωνιστεί. Μόλις χαμογέλασε οι θαυμαστές της έπεσαν να πεθάνουν. Η Dakota απαρνήθηκε το κενό που είχε στα μπροστινά δόντια και το οποίο ήταν σήμα κατατεθέν της. Μάλιστα πριν από δύο χρόνια είχε κυκλοφορήσει ένα video για το Vanity Fair με τίτλο «Πόσα αντικείμενα μπορεί η Dakota Johnson να χωρέσει στο κενό των δοντιών της;» Από πιστωτική, μέχρι καλώδιο φορτιστή. Τώρα δεν περνά ούτε ανάσα ανάμεσα.

 

Dakota Johnson

Το πριν

Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP

Το μετά

Willy Sanjuan/Invision/AP

Willy Sanjuan/Invision/AP

Η Dakota ήταν η αφορμή να μιλήσουμε για αυτή τη γραμμή ανάμεσα στα δόντια. Ακολουθεί προσωπική εξομολόγηση. Δεν έβαλα ποτέ σιδεράκια. Στις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου αποφάσισα πως σιχαίνομαι το χαμόγελό μου. Θεωρούσα πως τα δόντια μου είναι στραβά και πως το μικρό κενό που είχαν τα δύο μπροστινά ήταν κάτι που έπρεπε να μείνει αυστηρά προσωπικό. Χαμογελούσα με την καρδιά μου αλλά χωρίς να φαίνονται τα δόντια μου. Σχεδόν Τζοκόντα, χωρίς την χλωμάδα και τη χωρίστρα στη μέση. Βρήκα την πόζα που θεωρούσα πως με κολακεύει και όλες οι φωτογραφίες της εποχής εκείνης είχαν μόνο χείλια, δόντια ούτε για δείγμα. Η απόφασή μου εκείνη με συνόδευσε για χρόνια πολλά. Το χούι με τις φωτογραφίες το δουλεύω ακόμα. Άργησα να καταλάβω πόσο ιδιαίτερο είναι το χαμόγελο κάθε ανθρώπου και πόσο χαρακτηριστικό μπορεί να είναι αυτό το μικρό ή το μεγάλο κενό εκεί μπροστά. Για κάποιους μία ατέλεια για κάποιους άλλους ένα στοιχείο του προσώπου σου. Εύχομαι για εσένα να είναι το κομμάτι που συμπληρώνει το παζλ σου. Αν δεν υπάρχει περιοδοντικό πρόβλημα μπορείς απλά να του δείξεις αγάπη.

Πάμε να θυμηθούμε τις γυναίκες με σήμα κατατεθέν το χαμόγελό τους, το πολύ όμορφα ιδιαίτερο χαμόγελό τους.

Madonna

AP Photo/Morry Gash

AP Photo/Morry Gash

Η Madonna άκουσε τη φήμη που κυκλοφορεί πως το κενό φέρνει τύχη και προτίμησε να μην πάει κόντρα στη μοίρα της.

Vanessa Paradis

Vianney Le Caer/Invision/AP

Vianney Le Caer/Invision/AP

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα η λατρεμένη Vanessa Paradis.

Lauren Hutton

Jordan Strauss/Invision/AP

Jordan Strauss/Invision/AP

Lauren Hutton χαμογελά πλατιά σε κάθε φωτογραφία της. Τι άλλο να κάνει; Είναι υπέροχη.

Lara Stone

 

Η Lara Stone συχνά πυκνά παραδίδει μαθήματα αυτοπεποίθησης. «Να αγαπάς το σώμα σου και τον εαυτό σου» είναι το μότο της.

Georgia Jagger

AP Photo/Abraham Caro Marin

AP Photo/Abraham Caro Marin

Από τα πιο όμορφα κορίτσια που έχουν ασχοληθεί με το μόντελινγκ την τελευταία δεκαετία. Έχει δουλέψει ως μοντέλο για μεγάλους οίκους όπως Chanel, Miu Miu, Versace, Vivienne Westwood, H&M, Hudson Jean και πολλούς άλλους.

Lily Aldridge

 

Η Lily Aldridge αποκάλυψε στο PorterEditότι έχει δεχτεί πολύ άσχημη κριτική, ειδικά στα social media. «Υπήρχαν μερικοί που έλεγαν πραγματικά φρικτά πράγματα για εμένα και σχεδόν μου ράγιζαν την καρδιά. Όσο μεγαλώνω όμως έχω μάθει να μην τα παίρνω όλα προσωπικά και να αντιμετωπίζω καλύτερα την αρνητική κριτική».

Anna Paquin

Charles Sykes/Invision/AP

Charles Sykes/Invision/AP

Τη γνωρίσαμε από όταν ήταν έντεκα ετών και είχε πάρει Oscar Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία ”The Piano”. Η ηθοποιός Anna Paquin έχει ένα από τα πιο γλυκά χαμόγελα.

Jessica Hart

 

Από τις πιο γοητευτικές γυναίκες της μόδας, το μοντέλο Jessica Hart. Σε συνέντευξή της στη Vogue είχε πει: «Το θέμα είναι να έχεις δυνατή προσωπικότητα». Κατάλαβες τώρα;

Jane Birkin

AP Photo/Laurent Rebours

AP Photo/Laurent Rebours

Η μούσα του Serge Gainsbourg, η πιο Γαλλίδα από τις Αγγλίδες τραγουδίστριες/ηθοποιούς της γενιάς της κι ένα βέβαια από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα για τα ύστερα 1960s/πρώιμα 1970s, η Jane Birkin.

Καίτη Γαρμπή

 

Το θέμα τούτο θα ήταν μισό αν στη λίστα δε βρίσκονταν δύο κορίτσια δικά μας. Η Καιτούλα έχει μία καρδιά από ατόφιο χρυσάφι κι ένα χαμόγελο που αν δεν το αγαπάς διαπράττεις ιεροσυλία.

Ρούλα Κορομηλά

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Η λίστα κλείνει με το τιμής ένεκεν. Ρούλα Κορομηλά ή Ρουλιώ. Το πιο χαρακτηριστικό χαμόγελο της ελληνικής τηλεόρασης είναι αυτό.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP