CELEBRITIES

Σκηνοθέτης ζήτησε κάποτε από την Jennifer Lopez να του δείξει το στήθος της. Του απάντησε καταλλήλως

Richard Shotwell/Invision/AP

Η Jennifer Lopez για πολλούς έχει μπει σε τροχιά για τα φετινά Όσκαρ χάρη στην εξαιρετική ερμηνεία της στην ταινία "Hustlers". Κάπως έτσι συμπεριλήφθηκε στην ετήσια συζήτηση γυναικών του Hollywood του "The Hollywood Reporter" μαζί με ηθοποιούς όπως η Lupita Nyong'o, η Renee Zellweger, η Laura Dern, η Scarlett Johansson και η Akwafina. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Jennifer Lopez θυμήθηκε μια δυσάρεστη εμπειρία που είχε με έναν σκηνοθέτη που της ζήτησε να βγάλει την μπλούζα της εκτός πλατό.

Διάβασε επίσης: Αποκλειστικό: Η Jennifer Lopez μάς μιλά για τη γυναικοκρατία του ”Hustlers”. Εμείς ακούμε και προσκυνάμε

«Σε ένα fitting ο σκηνοθέτης μου ζήτησε να βγάλω την μπλούζα μου» είπε η Jennifer και στη συνέχεια η Scarlett Johansson της ζήτησε να μοιραστεί περισσότερα. «Υπήρχε η πρόβλεψη για γυμνό στο σενάριο. Και είναι τόσο αστείο γιατί θυμάμαι ότι πανικοβλήθηκα εκείνη τη στιγμή. Και υπήρχε και μία ενδυματολόγος μαζί μου στο δωμάτιο. Του είπα “Όχι”. Ευτυχώς βγήκε το Bronx από μέσα μου και του είπα: “Δεν χρειάζεται να σου δείξω το στήθος μου. Όχι. Θα το δεις στο σετ”» εξήγησε στη συνέχεια η Jennifer Lopez.

 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Jennifer Lopez αναφέρεται στο εν λόγω περιστατικό, αφού είχε ερωτηθεί για το αν έχει μία ιστορία που να την ταυτίζει με το κίνημα #MeToo από το Harper’s Bazaar τον Μάρτιο του 2018 είχε και πάλι γυρίσει τον χρόνο πίσω σε αυτό το περιστατικό. Η ίδια είχε πει τότε για την αυθόρμητη αντίδρασή της: «Θυμάμαι την καρδιά μου να χτυπά τρελά και να σκέφτομαι “Μα τι έκανα; Αυτός ο άνδρας με προσέλαβε”. Ήταν μία από τις πρώτες ταινίες μας. Αλλά ήξερα ότι αυτή η συμπεριφορά δεν ήταν σωστή. Θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί με οποιονδήποτε τρόπο όλο αυτό. Αλλά νομίζω, τελικά το Bronx έλεγε μέσα μου: “Όχι, δεν θα το δεχτείς αυτό”». Από την πρώτη στιγμή άλλωστε, είχε συνταχθεί με το κίνημα του #MeToo τονίζοντας ότι αυτή η περίοδος είναι σημαντική για τις γυναίκες. «Πραγματικά βρίσκουμε τις φωνές μας» είχε πει στο Billboard. «Βγαίνουμε από τις σκιές και λέμε τι νιώθουμε. Καταλαβαίνουμε την αξία μας και γνωστοποιούμε στο αντίθετο φύλο ότι έχουμε συναίσθηση της αξίας μας», συμπλήρωνε.

Η πρωταγωνίστρια του “Hustlers” δεν αποκάλυψε ούτε τώρα ούτε τότε, ποιος ήταν ο σκηνοθέτης, αρκέστηκε όμως να πει στις συναδέλφους της ότι «Είναι τρελός». Και είμαστε βέβαιοι πως κι εκείνος έμαθε ότι όταν τα βάζεις με τη “Jenny from the block” θα δεχθείς και την ανάλογη απάντηση.

Κεντρική φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP