CELEBRITIES

Σίσσυ Χρηστίδου: Το δημόσιο ευχαριστώ στον Θοδωρή Μαραντίνη με αφορμή τα γενέθλια του γιου τους, Φίλιππου

NDP Photo Agency

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης μας αιφνιδίαζαν με την ανακοίνωση του χωρισμού τους μέσω Instagram στις 23 Απριλίου του 2019, ανέφεραν ότι θα παραμείνουν ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, «διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μία νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή». Τους πίστεψες, δεν τους πίστεψες τότε, γεγονός είναι ότι η παρουσιάστρια και ο frontman του συγκροτήματος Onirama, αυτό ακριβώς δείχνουν να κάνουν, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους. Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα και για τους δύο καθώς ο πρωτότοκος γιος τους, Φίλιππος Ραφαήλ κλείνει τα 11 του χρόνια. Η μητέρα του θέλησε να του ευχηθεί με ένα post στο Instagram, κι αν δεν έχεις χαρτομάντιλα κοντά σου, σου συνιστώ να τα βρεις πριν συνεχίσουμε.

Διάβασε επίσης: H αποστομωτική απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την έκθεση στο Instagram

 

«Καμία σύνθεση λέξεων δεν θα ήταν αρκετή για να περιγράψω την ευτυχία που μοίρασε η ύπαρξη σου. Σ’ευχαριστω για όσα μου έμαθες και για ό,τι με βοήθησες να γίνω. Σ’ευχαριστω που με διάλεξες σπάνιο μου πλάσμα. Χρόνια σου πολλά Φίλιππε Ραφαήλ Μαραντίνη. Σ´αγαπώ πάνω από το μέγεθος που είναι ικανή η αγάπη να φτάσει» έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες με τον γιο της, την πρώτη πλαισιωμένο από την ίδια, τον αδερφό και τον πατέρα της και την δεύτερη από την ίδια και τον πρώην σύζυγό της.

Αυτή την δεύτερη χρησιμοποίησε λίγο μετά για να κάνει ένα Insta Story το οποίο απευθυνόταν στον Θοδωρή Μαραντίνη. Στο δημόσιο ευχαριστώ της προς εκείνον η Σίσσυ Χρηστίδου έγραψε: «Για ό,τι, μα ό,τι, μα ό,τι κι αν γίνει, θα είσαι πάντα εκείνος που μου χάρισε το πλάσμα αυτό. Και από μόνο του είναι αρκετό για πάντα να σ’ ευχαριστώ. Να τον χαιρόμαστε».

Instagram/sissychristidou

 

Συγκινητικός πολιτισμός στον χωρισμό, αυτό είναι η φράση που περιγράφει όλα τα παραπάνω.

Για την ιστορία άσε με να σου θυμίσω λίγα πράγματα για το πρώην ζευγάρι. Το 2005 ξεκίνησαν τη σχέση τους και τέσσερα χρόνια αργότερα, στις 16 Αυγούστου 2009 παντρεύτηκαν. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους. Τον Φίλιππο – Ραφαήλ (13 Αυγούστου 2008) και τον Μιχαήλ – Άγγελο (29 Αυγούστου 2013). Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Πευκοχώρι, με κουμπάρους τον Νίκο Χαλκιά από την πλευρά του γαμπρού και την παιδική φίλη της νύφης Μερόπη Αγγελάκη. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και οι στενοί φίλοι της Σίσσυς: Παύλος Σταματόπουλος και Κατερίνα Παπουτσάκη, καθώς και οι: Θέμης Γεωργαντάς, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και ο Αντώνης Κανάκης. Το καλοκαίρι του 2018 μιλώντας στο περιοδικό People είχαν απαντήσει στο αν η σχέση τους έχει περάσει κρίση. Τίτλος στο εξώφυλλο του περιοδικού ήταν ο εξής: «Θα έπρεπε να μένει ο καθένας σπίτι του.» Σχεδόν ένα χρόνο μετά ήρθε ο ξαφνικός χωρισμός.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency