CELEBRITIES

Η μαμά της Sharon Stone είναι εξίσου ωραία με εκείνη και υπάρχουν αποδείξεις

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Όταν ακούς Sharon Stone σίγουρα μέσα στο μυαλό σου σχηματίζονται οι λέξεις sex symbol. Συμβαίνει αβίαστα, συμβαίνει αυτόματα, απλώς συμβαίνει. Τι κι αν είναι 61 ετών; Η πρωταγωνίστρια της ταινίας - ορόσημο των 90's «Βασικό Ένστικτο», αποδεικνύει σε κάθε εμφάνισή της ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί κάποιον δείκτη γοητείας. Και αυτή τη φορά, με την ανάρτηση που έκανε στο Instagram, απέδειξε πώς το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της 86χρονης μητέρας της.

«Η 86χρονη μητέρα μου: Η Dorothy» έγραψε η Sharon Stone και μοιράστηκε το πορτρέτο της μαμάς της. Το αινιγματικό χαμόγελο ίδιο, τα γαλάζια σαν θάλασσες μάτια επίσης και η μοναδική γοητεία όλη παρούσα. Δεν ξέρω αν θα το διαπιστώσεις κι εσύ αλλά μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό. Μόνη διαφορά τους, είναι το χρώμα των μαλλιών τους.

H Sharon Stone διατηρεί μια στενή σχέση με την μεγάλη οικογένειά της. Η μαμά της υπήρξε λογίστρια και εκτός από εκείνη είχε αποκτήσει ακόμα τρία παιδιά, τον Michael, την Kelly και τον Patrick. H ηθοποιός πρόσφατα μοιράστηκε μία ακόμα φωτογραφία με την μαμά της, τα αδέρφια και την μεγάλη οικογένειά τους σε Κυριακάτικο γεύμα. Ο πατέρας της Joseph πέθανε το 2009.

View this post on Instagram

Sunday. #Family

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

 

Κεντρική φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP