CELEBRITIES

Η Selena Gomez νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική μετά από νευρικό κλονισμό

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Δύο φορές στο νοσοκομείο βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα η 26χρονη τραγουδίστρια και η δεύτερη από αυτές είχε υψηλό τίμημα για την ψυχική υγεία της. Σύμφωνα με το TMZ η Selena Gomez, υπέστη νευρικό κλονισμό τη δεύτερη φορά που χρειάστηκε να βρεθεί στα επείγοντα λόγω των χαμηλών τιμών στα ερυθρά αιμοσφαίριά της.

Καθώς είχε υποβληθεί σε επέμβαση μεταμόσχευσης νεφρού πρόσφατα η Selena Gomez ανησύχησε με τις μετρήσεις και έτσι βρέθηκε στο νοσοκομείο Cedars – Sinai στο Los Angeles για πρώτη φορά στις αρχές της εβδομάδας. Δύο ημέρες αργότερα πήρε εξιτήριο ωστόσο επέστρεψε στα τέλη της εβδομάδας καθώς οι μετρήσεις της επέμεναν να είναι χαμηλές. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Selena ταράχτηκε στην δεύτερη εισαγωγή της, έπαθε κρίση πανικού, ήθελε να φύγει και εντέλει υπέστη νευρικό κλονισμό.

Πλέον η Selena βρίσκεται σε ψυχιατρική κλινική της ανατολικής ακτής, όπου δέχεται Διαλεκτική Συμπεριφορική Θεραπεία για να μπορέσει να ανακάμψει. Η θεραπεία αυτή χρησιμοποιείται για να αντιμετωπίσει διάφορες ψυχικές διαταραχές, ενώ η Selena Gomez έχει δεχτεί και στο παρελθόν τέτοιου είδους θεραπεία. Η τραγουδίστρια απέχει από τα social media από τα τέλη Σεπτεμβρίου (τότε που ο φημολογούμενος γάμος του πρώην της Justin Bieber προκαλούσε διάφορα σχόλια και στους δικούς της λογαριασμούς) και όπως όλα δείχνουν πλέον είναι επικεντρωμένη στο να νιώσει και πάλι καλά.

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Richard Shotwell/Invision/AP