CELEBRITIES

Το “διάγγελμα” του Σάκη Ρουβά έφερε πανικό στο Twitter

Ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να κάνει νέα παρέμβαση. Καλύτερος είναι ο Αλέξης που κάνει διαγγέλματα; Έχει και ο Σάκης το κοινό του που θέλει να ενημερωθεί. Παίρνει ξεκάθαρη θέση για το δημοψήφισμα και μάλιστα με ήχο και εικόνα.

Με βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook γνωστοποιεί σε όλους πως τάσσεται υπέρ του ”ναι” και μιλά με λόγια βαριά για τον διχασμό των Ελλήνων αλλά και το bullying που υφίσταται.

Το βίντεο

 

Τα σχόλια στο Twitter

 

 

 

 

 

 

 

Τα λόγια του Σάκη

”Γιατί πρέπει να είμαστε διχασμένοι; Γιατί πρέπει να αποφασίσω με ένα ναι ή με ένα όχι σε ένα ερώτημα που πια δεν ισχύει; Και αν η άποψή μου είναι ναι στην Ευρώπη και όχι στα σκληρά μέτρα; Τι επιλέγω; Γιατί πρέπει να υφίσταμαι bullying κάθε φορά που θέλω ελεύθερα να λέω την άποψή μου; Γιατί πρέπει να είμαστε πολωμένοι τη στιγμή που πρέπει να είμαστε ενωμένοι για το καλό της χώρας μας;

Οι Έλληνες πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε όχι για το σήμερα αλλά για το μέλλον μας! Έχουμε θυμό, απογοήτευση, απελπισία γιατί έχουμε υποφέρει πολύ τα τελευταία πέντε χρόνια με θυσίες που δεν απέδωσαν. Γιατί παρά τις στερήσεις βρεθήκαμε σήμερα στο χειρότερο σημείο αυτής της κρίσης.

Η Ευρώπη έχει μεγάλη ευθύνη. Έχουμε όμως και εμείς ευθύνη για τις επιλογές μας. Με το όχι στην Ευρώπη χάνουμε τους φυσικούς μας συμμάχους, τους μόνους στην ευρύτερη περιοχή με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινές ιδέες και αξίες για την ανθρωπότητα.

Σήμερα έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά, μη σκεπτόμενος απλά και μόνο τον εαυτό μου και με το βλέμμα μου στραμμένο στο μέλλον, έχοντας βαθιά ριζωμένο μέσα μου το ελληνικό πνεύμα, πιστεύω ότι πρέπει να μείνουμε Ευρωπαίοι.

Γιατί μέσα στην Ευρώπη θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την δικαιοσύνη και την αλληλεγγύη των λαών που όλοι οραματιζόμαστε. Μέσα από τη συνεργασία θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Δεν πρέπει να μείνουμε απομονωμένοι και εξοργισμένοι. Κανείς δεν μπορεί να αναλογιστεί τις δραματικές συνέπειες μιας Ελλάδας μόνης, ειδικά με τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα.

Η Ελλάδα πρέπει και μπορεί να είναι πιο δυνατή στην Ευρώπη. Στην Ευρώπη που είναι απόρροια του ελληνικού πνεύματος, του ελληνικού πολιτισμού, της ελληνικής δημοκρατίας. Η Ευρώπη είναι λέξη ελληνική. Εμείς ναι είμαστε η Ευρώπη.”