CELEBRITIES

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Με τα παιδιά τους στην πιο καλοκαιρινή τους φωτογραφία

NDP Photo Agency

O Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι αδιαμφισβήτητα ένα απο τα πιο ωραία ζευγάρια της showbiz στην Ελλάδα. Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει βρει τον τρόπο να ανταποκρίνεται στα εύκολα και στα δύσκολα, όπως ήταν οι φονικές πυρκαγιές του Ιουλίου που έπληξαν την περιοχή του Νέου Βουτζά όπου ζουν με τα τέσσερα παιδιά τους -στο σπίτι τους που κινδύνευσε να καεί βρισκόταν ο πατέρας της Κάτιας Ζυγούλη και ο μικρός τους γιος Απόλλωνας. Οι δυο τους άφησαν τα δύσκολα πίσω τους και μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους μας χάρισαν την πιο αισιόδοξη φωτογραφία του καλοκαιριού.

Η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, και η Αριάδνη καθισμένοι στην ακροθαλασσιά μαζί με τους γονείς τους ακολουθούν το παράδειγμά τους και σηκώνουν τα χέρια ψηλά προς τον ήλιο. Ανάμεσά τους κι ο μικρός Απόλλωνας που δεν έχει προλάβει να τους ακολουθήσει.

 

Όπως φαίνεται από την φωτογραφία της η οικογένεια βρίσκεται σε διακοπές και χαίρεται την κάθε μοναδική στιγμή της και ο Σάκης Ρουβάς είναι εκείνος που δημοσίευσε ανήμερα του Δεκαπενταυγούστου το χαριτωμένο στιγμιότυπο γράφοντας: «Χρόνια Πολλά σε όλους! Εύχομαι να περνάτε όμορφα, παρέα με τους αγαπημένους σας!».

Και ξαφνικά το Instagram «έλιωσε» από σχόλια και likes.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency.